Умару остаје јер понуде није ни било?!

Ивица Илиев потврдио да Камерунац остаје у Партизану до лета.

Фудбал 16.02.2016 | 22:45
Умару остаје јер понуде није ни било?!

Најваљивало се да би Абубакар Умару могао да напусти Партизан пре почетка пролећног дела Суперлиге, али до тога ипак није дошло.

Наводно заинтересован је био један кинески клуб, али су тренер Иван Томић и челни људи Партизана проценили да им је Камерунац неопходан у наставку шампионата и Купу Србије, а будући да му нису нашли адекватну замену, донесена је одлука да не мења средину.

"Останак Умаруа је у интересу Партизана, клуб стоји иза те идеје и даје максималну подршку тренеру Томићу. Имали смо жељу да појачамо конкуренцију у нападу, међутим зимски прелазни рок је јако компликован. Траје краће и купују само они тимови који морају, па и тимови који имају играче за продају гледају да искористе ситуацију максимално и зараде што више. Отуда сматрамо да је најбоље да Абу остане са нама, јер је показао да значи клубу, сјајно се уклопио и донео доста доброг", изјавио је за "Спорт" спортски директор Ивица Илиев.

Према неким наводима Партизан је од продаје Умаруа требало да инкасира 1,2 милиона евра, али од тога нема ништа. Илиев је открио да конкретна понуда за камерунског нападача није ни стигла у Хумску.

"Званично понуда и није стигла у клуб. Било је близу, али је почела кинеска Нова година и то се отегло. У међувремену околности су се промениле", додао је Илиев.

У ПАРТИЗАН СУ ОВЕ ЗИМЕ ДОШЛИ...

Голман Бојан Шаранов, дефанзивац Марко Јовановић, везиста Евертон Луиз, дефанзивац Седрик Гогуа... Право играња за Партизан стекао је и нападач Немања Михајловић (дошао летос из Рада).

***Андрија Живковић је због одлуке да не потпише нови уговор пребачен у Телеоптик.

ИЗ ПАРТИЗАНА СУ ОВЕ ЗИМЕ ОТИШЛИ...

Петар Грбић, Фабрисио Дорнелас, Иван Шапоњић, Предраг Лука, Никола Трујић, Никола Нинковић и Стефан Бабовић. Са позајмица су најпре враћени Филип Кнежевић и Стефан Ашковски. Ненад Маринковић се вратио из Вождовца, јавио се на припреме Партизана, али се онда поново упутио у "змајево гнездо".

Коментари / 0

Оставите коментар