Видео - Терза тврди: Олимпијакос у Београду, а можда и Марсеј!

Фудбалери Црвене звезде одиграће против Олимпијакоса пријатељску утакмицу у Београду у мају, потврдио је генерални директор клуба Звездан Терзић.

Фудбал 16.02.2016 | 12:00
Видео - Терза тврди: Олимпијакос у Београду, а можда и Марсеј!

Црвено-бели имају у плану да на пролеће одиграју неколико утакмица са реномираним европским тимовима како би се што боље спремили за европска такмичења, као што су Лудогорец, Марсеј и Базел, али и братски клуб Црвене звезде - Олимпијакос.

"Постигли смо усмени договор за одигравање пријатељског сусрета измедју Олимпијакоса и Црвене звезде, и то на стадиону Рајко Митић 11. маја. Договор још увек није стављен на папир, али очекујем да ће то ускоро да се деси како би се све формализовало", рекао је Терзић за клупски сајт.

Према његовим речима, клуб је близу договора да екипа одмери снаге са Лудогорецом и Базелом.

"Желимо Лудогорецу да узвратимо гостопримство 16. марта на Маракани, а 20. априла бисмо, ако све буде у реду, путовали у Базел, и одмерили снаге са истоименим клубом. Тамо бисмо играли због чињенице да је много наших људи у Ссвајцарској и да би та утакмица била веома посећена", додаје Терзић.

Он је открио да клуб има жељу да екипа отпутује у Чикаго и одигра меч са изабраницима Вељка Пауновића, а потом и доведе Марсеј у Београд како би прославио годишњицу освајања титуле првака Европе.

"Радимо и на организацији прославе 25 година од Барија. Имамо неколико идеја, а једна од њих је одлазак у Чикаго, и играње утакмица са Чикагом, што би пуно значило нашој дијаспори. Размишљамо и о томе да позовемо Олимпик из Марсеја да додје на Маракану и на прави начин обележимо тај јубилеј", закључио је Терзић.

Коментари / 0

Оставите коментар