Video - Terza tvrdi: Olimpijakos u Beogradu, a možda i Marsej!

Fudbaleri Crvene zvezde odigraće protiv Olimpijakosa prijateljsku utakmicu u Beogradu u maju, potvrdio je generalni direktor kluba Zvezdan Terzić.

Fudbal 16.02.2016 | 12:00
Video - Terza tvrdi: Olimpijakos u Beogradu, a možda i Marsej!

Crveno-beli imaju u planu da na proleće odigraju nekoliko utakmica sa renomiranim evropskim timovima kako bi se što bolje spremili za evropska takmičenja, kao što su Ludogorec, Marsej i Bazel, ali i bratski klub Crvene zvezde - Olimpijakos.

"Postigli smo usmeni dogovor za odigravanje prijateljskog susreta izmedju Olimpijakosa i Crvene zvezde, i to na stadionu Rajko Mitić 11. maja. Dogovor još uvek nije stavljen na papir, ali očekujem da će to uskoro da se desi kako bi se sve formalizovalo", rekao je Terzić za klupski sajt.

Prema njegovim rečima, klub je blizu dogovora da ekipa odmeri snage sa Ludogorecom i Bazelom.

"Želimo Ludogorecu da uzvratimo gostoprimstvo 16. marta na Marakani, a 20. aprila bismo, ako sve bude u redu, putovali u Bazel, i odmerili snage sa istoimenim klubom. Tamo bismo igrali zbog činjenice da je mnogo naših ljudi u Ssvajcarskoj i da bi ta utakmica bila veoma posećena", dodaje Terzić.

On je otkrio da klub ima želju da ekipa otputuje u Čikago i odigra meč sa izabranicima Veljka Paunovića, a potom i dovede Marsej u Beograd kako bi proslavio godišnjicu osvajanja titule prvaka Evrope.

"Radimo i na organizaciji proslave 25 godina od Barija. Imamo nekoliko ideja, a jedna od njih je odlazak u Čikago, i igranje utakmica sa Čikagom, što bi puno značilo našoj dijaspori. Razmišljamo i o tome da pozovemo Olimpik iz Marseja da dodje na Marakanu i na pravi način obeležimo taj jubilej", zaključio je Terzić.

Komentari / 0

Ostavite komentar