Цеца приводила многе спортисте и политичаре

"Знам да је Цеца била с многим спортистима и политичарима, али да јој није ишло. Крије новог дечка јер одржава имиџ напаћене удовице, али је било увредљиво да га јавно представи на дан кад јој је муж убијен", поручује Војин Ражнатовић.

Србија 14.02.2016 | 18:28
Цеца приводила многе спортисте и политичаре

Светлана Цеца Ражнатовић (42) била је у вези с многим познатим политичарима и спортистима, међу којима је и Петар Каписода, тврди Војин Ражнатовић.

Син Жељка Ражнатовића Аркана каже да ће маћеху оставити да ужива у љубави са 16 година млађим манекеном Александром Јововићем тек кад промени презиме. Не жели да открива имена свих њених бивших момака, али тврди да Цеца води буран љубавни живот.

- Знам да је Цеца била с многим спортистима и политичарима, али да јој није ишло. Својевремено се забављала с једним познатим НБА кошаркашем, а Петра Каписоду је држала у штеку на Коњарнику. Међутим, мученик је на крају од ње побегао за Црну Гору. Данас вероватно крије дечка јер мора да одржава улогу напаћене удовице.

То је кључни део њеног имиџа. Немам ништа против њеног избора, али је било веома непристојно и увредљиво да га јавно представи на дан кад јој је муж убијен. Било како било, срдачно навијам да им успе веза, рачунам на Ацка да се ожени њоме и да јој да своје презиме, а кад се то деси и решимо рачуне, никад је више у животу нећу узети у уста.

Мени маркетинг не треба и, хвала богу, нисам јој син па да ме гура кроз жуту штампу сваког дана. Презадовољан сам послом и животом, то Цеца зна, него пласира лажи - каже Војин.

- Пола естраде ми шаље подршку, приватно, путем друштвених медија и заједничких пријатеља. Разумите ме што вам не могу открити имена, али ме подржавају јер знају какво је зло српска маћеха - каже Ражнатовић и додаје:

- Пре него што је упознала мог оца није имала ништа. Имала је бараку у Житорађи, а помоћу пара мог покојног оца сада има замак у свом селу и кућу на Кипру.Тим поводом позвали смо Цецу, али она није одговарала, док је Каписода био недоступан.Војин тврди да му Цеца није поклонила вилу на Дедињу.

- Нашла је начин да помоћу својих медија пласира информацију која њој одговара. Жена покушава да прикрије истину јер је фалсификовала тестамент, који нико од деце не признаје. Позивам је да идемо на полиграф и утврдимо да ли је тај тестамент уопште писао мој отац.

Нека приложи документацију која доказује да нам је поклонила кућу. Отац нам је купио два стана кад смо се вратили из Грчке, али је то крио од Цеце. Иначе, у очеву вилу сам последњи пут крочио 2000, кад смо му дали 40-дневни помен.

Тада смо се с маћехом договорили да од његовог наследства и имовине њој припадне пола, а осталој деци друга половина - тврди Ражнатовић.

Извор: Курир

Коментари / 14

Оставите коментар
Name

лл

14.02.2016 17:32

Цеца је невина !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Алан Форд

14.02.2016 17:49

Јесте али у лакат.

Name

Михаило

14.02.2016 23:00

Све су то породични проблеми који се решавају У тишини далеко од очију јавности. Војина разумијем да му није ЛАКО! Цеца јавно глуми НАПАЋЕНУ УДОВИЦУ која води бригу о својој и Арканобој дјеци, а шта она у потају ради иза затворени врата то само она зна. Није лако никоме од Ражњаковића јер они су као АРКАНОВА дјеца и сродници непрестално под присмотром домаћи и страни обавештајни служби које још увијек не верују да је АРКАН убијен. Цеца ако се уда требала би тада промјенити и презиме или ће можда младожења да због Цециног имиџа узме АРКАНОВА презиме. Све опције су могуће у свијету музичког бизниса где се виши брига води о стицању пара и зараде него о моралним начелима. За АРКАНА се зна да је био као и већина комунистичке дјеце ЛОПОВ и УДБАШ. КАО СИН ЈЕДНОГ КОМУНИСТИЧКОГ ОФИЦИРА АРКАН ЈЕ БИО МАЈОР УДБЕ И ТРАГОВИ МУ НЕЧОВЕШТВОМ И ЈУНАШТВОМ СМРДЕ!

Name

правда

14.02.2016 17:36

Све то треба конфисковати. Све је опљацкана имовина из Хрватске и Босне из његових пљацкаских похода. Тако се овој проблематици изјаснио старији Господин из Београда који казе да је покојника "за уво водао"по звездином стадиону. Ја му вјерујем а постоје и свједоци из Брцког и Бијељине како је "стецена" вила на Дефињу и куца на Ципру.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Српска мајка

14.02.2016 18:07

Све су то они ,,поштеним " радом зарадили.

Name

биби

14.02.2016 19:31

Аркан је био криминалац и дуго прије рата. Куцу је ондје имао прије рата. Цињеница јеате да је попљацкао све гдје је био. Он је прије рата био директно на вези са тадасњим комунистицким удбаским апаратом и цисто сумњам да га је неко "водао за ухо по стадионима". Треба бити реаалан. Све у свему дно дна!

Name

чшћђж

14.02.2016 17:45

Војине,да није Цеца била са неким из Бања Луке,Бијељине...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Војин

14.02.2016 18:36

Јесте . И јос је ...

Name

ре

15.02.2016 23:03

Мозе ли име да се зна.Није ваљда војна тајна.

Name

Ранко75

14.02.2016 19:14

Како је оно зову: замислите циганка а зову је "српска мајка"????

ОДГОВОРИТЕ
Name

а ја Цуца

14.02.2016 20:10

мени нико да написе писмо.Ја пусила где сам год могла а сад кад сам мало пала нема јебаца нигде.Који је ово покварен свет,а Цеца јос риба и јос сви о њојзи пишу и пусе јебте.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пик

15.02.2016 09:10

Има јебаца ал нема заинтересованих хехехе

Name

вријеме курве, фукаре и будале

14.02.2016 20:11

Само истрај Војине. Исправно је да узме назад своје презиме. Или било кога другог осим Аркана.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лена

16.02.2016 19:40

Оставинска расправа не развлаци се по интернету,а да Војин има лицног достојанства,не би изјављивао све те ствари по стампи.Добро је Цеца рекла,да је Аркан зив,сви бисте били једна сретна породица.Сада су сви скоцили на њу и на њену дјецу као хијене,а да је Аркан зив,не би смио нико да писне.Као и Јелена Карлеуса која своје фрустрације 'избљује' по тwиттеру свако мало.Она је инаце једна фина дама,која има оца полицајца,па је то амнестира од цињенице да је дијелила кревет и брацну постељу с криминалцима.Лицно незадовољство је озбиљна ствар из њега се могу развити разни облици психопатологије,сто се на Карлеуси и види.Једно је бити искрен,а друго бахат,агресиван,безобразан и безобзиран.Она напада и исмијава друге,па јој се то висеструко враца као бумеранг.Она при томе нема ни 0,0001% дозу самокритицности и из позиције некога ко је перјаница кица и неукуса,критикује своје колегинице,као да су стил и гардероба параметри људске вриједности.Не браним Цецине изборе,али то је цовјек који јој је умро на рукама и пред киме се тресао цијели Балкан,а сада кад га нема свака суса јавно мозе да хракне на њу и њену дјецу.

ОДГОВОРИТЕ