Градишка: Нервоза међу Дуњићевим марионетама

Интервју који је Радислав Дончић, предсједник Скупштине Општине Градишка недавно дао "Импулсу" под називом "Интервју: Радислав Дончић - Побиједили смо политичку корупцију", у тој општини је изазвао праву политичку буру.

Република Српска 13.02.2016 | 21:20
Градишка: Нервоза међу Дуњићевим марионетама

Нервоза оних који су се нашли прозваним, још се не стишава.

Било је то, ипак, само уље на ватру која одавно пламти под градишким политичким лонцем у којем како се избори ближе све јаче кључа.

Након што је интервју пренио Радио Градишка у чијем програму је потом гостовао и наш саговорник Радислав Дончић, у њему супротстављеном политичком табору је постало превруће. Температура је порасла до те мјере да се политички конвертит Славко Дуњић пожалио на „душевне боли“, па је за исте поднио тужбу против Дончића.

Сада је за очекивати да ће психијатријско вјештачење показати "колико истина боли".

А "забољело" га је, између осталог, то што је прозван да је један од актера политичке корупције у општини Градишка у којој је под чудним оклоностима седам одборника преко ноћи промијенило дрес, баш по истом принципу како га је и Дуњић, некадашњи СДС-овац промијенио.

Што би народ рекао ко о чему...

Након што је освојио посланички мандат на листи СДС-а, Дуњић се обрео под кишобраном Милорада Додика. Боље упућени кажу да испод њега није ни излазио ни док је бар формално био у СДС-у. Уговори са Фондом здравства и послови са здравственим институцијама на чијем челу су кадрови Милорада Додика и Ранка Шкрбића иду у прилог оваквој тврдњи.

Интересанто је да у тужби коју је поднио Дуњић није поменуо Дончићев позив да се преиспита поријекло имовине и њега и свих кључних актера политичке сцене у Градишци. Можда баш та тема изазива толики "бол у души" али о њој други пут, опширније...

Ко је Славко Дуњић?

Мада нема никакву званичну функцију у општинском одбору Изворне СДС, Дуњић је неприкосновени шеф те странке у Градишци и један од њених оснивача на нивоу РС (под условом да странка, игдје друго и постоји).

Формални предсједник општинског одбора те странке, Тихомир Михајловић је само његова марионета без икаквог политичког утицаја. Овај мјесни љекар који је пред вихором рата избјегао са Космета, је исту улогу имао и као директор Дома Здравља у Градишци, на његову и Дуњићеву обострану корист. Али није Михајловић једина Дуњићева марионета.

Славко Дуњић је прави шеф и локланог СНСД-а!

Бар онога дијела који још увијек слуша формалног предсједника општинског одбора те странке Зорана Аџића.

Аџић је руководилац „Електродистрибуције Градишка“, у којој је каријеру започео као кадар СДС-а у вријеме док је синоним за ту странку у овој општини био управо Славко Дуњић. Још тада је успостављен њихов међусобни однос који нису нарушила ни жестоке међусобне оптужбе у јавности у вријеме када су се, бар формално, налазили на различитим политичким странама.

Након општих избора 2014. године, када је режиму Милорада Додика, затребало више рука у Народној скупштини, ствари су се искристалисале и у Градишци.

У замјену за подршку у Народној скупштини Републике Српске, и ко зна какве још услуге Дуњић, је од Додика, на располагање добио локални СНСД и сва расположива средства са циљем преузимања власти у овој општини.

Свјестан да за то на изборима не би имао никакве шансе, Дуњић је одлучио покренути политички пуч, тако што је четири одборника СДС-а, које је од раније контролисао, извукао из скупштинске већине.

Њима се придружио и локални ДНС, након што је његов шеф Дане Малешевић добио позицију министра просвјете и културе у Влади Жељке Цвијановић. Малешевић је претходно као коалициони партнер владајућег СДС-а у Градишци обављао функцију начелника Одјељења за друштвене дјелатности.

Зашто је ДНС-у који има само једног одборника чији глас није био неопходан за формирање скупштинске већине додијељена тако висока фунцкија!? Зато што је у то вријеме у градишком СДС-у кључну улогу играо Славко Дуњић! Дакле, његов играч је и Дане Малешевић, који ће без сумње у анале ући као најгори министар просвјете и културе Републике Српске.

Савезништво са оним које су до јуче сматрали најљућим противницима и са којима су се међусобно чашћавали не бирајући ријечи, није могло проћи без великог отпора унутар СНСД-а у Градишци. Тај отпор ј у почетку смириван објашњењима да је преузимање власти циљ због којег се и „с ђаволом тикве саде“.

У ту сврху окупљена је већина од 17 одборника ових странака који, су се 23. фебруара прошле године састали у сали Културног центра Градишка, на како су рекли, „ванредној сједници Скупштине општине“ и донијели између осталог одлуку о смјени предсједника и подпредсједника Скупштине општине. На истој сједници је изгласана смјена чак 54 члана управних одбора и директора предузећа која су у надлежности општине.

Након што је актуелно општинско руководство на челу са начелником Зораном Латиновићем, пред надлежним судовима оспорило ово засједање и његове одлуке, „пучистима“ још није пошло за руком да се домогну локлане власти. Успјела је међутим блокада рада Скупштине општине због које ова локална заједница још није добила Буџет за ову годину, о чему смо већ писали.

Како ни наког годину дана безуспјешних покушаја, циљ који није бирао средство, није остварен „пуцање тикве“ је постало незаустављив процес.

Нестрпљење је у међувремену учинило своје, а како ствари стоје тас на ваги скупштинске већине превагнуо на страну начелника Латиновића и актуелне општинске власти, која само чека судски епилог па да ту већину и демонстрира усвајањем општинског Буџета.

Незадовољство оваквим исходом ситуације у локаланом СНСД-у је до те мјере кулминирало да је опстанак Зорана Аџића на тој позицији сада врло упитан. Шансе да он успије у свој неутољивој жељи да се кандидује за начелника општине, готово су никакве. Струја коју против њега у ОО СНСД води Гојко Зељковић, лично близак Милораду Додику, му за то никада неће дати сагласност. Свјесни су да би то био изборни пораз те странке и прије самих избора.

И Аџић се љути на новинаре.

Незадовољан информисањем Радио Градишке, свој бијес истреса готово па свакодневним телефонским позивима упућеним менаџементу ове локалне радио станице.

Аџићу су, узалуд и у његовој странци скретали пажњу да то не чини, јер ствара контра ефекат и нарушава свој и онако урушени политички углед, јер нити је Радио Градишка РТРС нити је он Милорад Додик.

А управо, та нервоза која креће од врха СНСД-а , посебно након најновијих активности Тужилаштва БиХ и СИПА-е се, неумољиво прелијева и на локални ниво. Кажу да је Аџић посбно био нервозан онај дан када је у Тужилаштву БиХ изјаву давао СНСД-у близак бизнисмен Миленко Чичић власник чувене „Калдере“ из Лакташа.

Аџић је добар пријатељ са Чичићем, па је , раније док су „њихови“ владали у Градишци на једном пројекту који је Калдера изводила био и надзорни орган. Без сумње за добру накнаду. Заиста човјеку не може бити лако када ти пријетеље саслушавају истражни органи, па без обзира о каквом је поводу ријеч.

Интервју: Радислав Дончић - Побиједили смо политичку корупцију

Аутор: Миљан Ковач

Извор: Импулс

Коментари / 80

Оставите коментар
Name

Љубисса

13.02.2016 20:47

Е кад сви ти бајни кандидати изађу на стартну линију СДС-овом кандидату за начелника господину Вујадину Миљићу, остаће за њим на пола стазе. Браво за Сашу Лазића који здушно подржава Вујадина.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Педепеовац

13.02.2016 20:55

Ех Вујадин, па нисмо се тако договорили. То мора да је у питању некаква игра иза ледја. Није коректно. какав Саша, ко је он да води кадровску политику.

Name

Грле

13.02.2016 21:22

Вујадин је вриједан, моралан и веома способан човијек. Био пи пун погодак кад би г-дин Миљић био кандидат за начелника општине. Имао би велику подршку градјана ове општине,поготово градског дијела.

Name

Градиска РС

13.02.2016 21:35

Ајде бјези.Ко је Саса Лазиц да он некога подрзава или не подрзава.Ста неког брига ста он мисли.Треба у Градиском СДС-у промјејити све за добро СДС-а.Од секретарице па до то Сасе Лазица.

Name

логично

14.02.2016 09:38

Ко би него Вујадин Миљић ? Зока иде у Сарајево, надрастао је Градишку.... Како год окренеш, немамо бољег кандидата од Вујадина, он може бити добар начелник.

Name

А Милан Ђунић ?

14.02.2016 13:29

Не заборавите Милана Ђунића....Он је сада важан шараф у великом механизму СДС-а. Не вјерујем да он и Лазић подржавају истог кандидата.

Name

Кнезево

14.02.2016 14:45

Па тај Вујадин М. је из Кнезева, био први цовјек опстине, радио све и сваста, нпр.продао спортску салу, узео паре и купио стан у Градиски, па ако имате дворану, буде ли нацелник, продаце је, па онда има да се сели у Загреб, позз оз Кнезева

Name

професор, хахаха

14.02.2016 14:55

Вујадина за нацелника, ко би боље обављао ту функцију. А онда цемо разоткрити све његове свалерације!!! Докази стоје и цекај. Само напред Вујадине! Цекамо те!

Name

Незадовољни радници СРНЕ

14.02.2016 19:28

хттп://истинито.цом/индеx.пхп/актуелно/итем/40649-новинари-агенције-срна-киднаповало-нас-злоцинацко-удрузење-и-направило-канализацију.хтмл

Name

Драган Градиска

15.02.2016 07:07

Који Саса Лазиц.Где он мозе обављати било коју функцију.Ајде немојте да се брукамо.Коју то сколу има заврсену да би то обављао.Подрзавам СДС али је то смијесно.Мислим да би се СДС требао редити Лазица и слицних а вратити дио који је отисао.

Name

Чатрња

15.02.2016 13:57

Вујадин Миљић је ОК приједлог и еколико мјесних одбора овог дијелаопштине ће му дати подршку. Подржавамо паметан приједлог Саше Лазића. Морамо се сложити како не би побиједио кандидат СНСД Ненад Кесић.

Name

мики

19.07.2016 19:56

Ко је паметан не би од Лазића ни хлеба узео,изаће му на нос.

Name

БРДЈАНИН

19.08.2016 19:14

КАЗЕ НАРОД ОВАКО ... КАД СЕ ПОБИЈУ КОЊИ НА ЛЕДИНИ НАСТРАДА ТРАВА ПОГАЗЕ ЈЕ ТАКО ЈЕ ТО СЛИКОВИТО .ЈА СЕ ИЗВИЊАВАМ КОЊИМА СТО ИХ ПОРЕДИМ СА ПОЛИТИЦАРИМА ЈЕР ЗА РАЗЛИКУ ОНИ СУ ВРИЈЕДНИ ПОСТЕНИ И РАДНИ СЛУЗЕ ОБИЦНОМ ЦОВЈЕКУ . ЈА САМ РИЈЕСИО ДА ОКАЦИМ ЦИЈЕНУ 5 ГЛАСОВА ИЗ МОГ ДОМАЦИНСТВА БЕЗ ОБЗИРА НА ВЈЕРУ И НАЦИЈУ . ДО САДА САМ ГЛАСАО ЗА МОЈЕ ПО МОМ ОДАБИРУ И СВАКИ ПУТ БИО ПРЕВАРЕН. МОЗДА НЕСТО И ПРОФИТИРАМ . ЈЕДАН ГЛАС 100 Е

Name

Градиска РС

13.02.2016 20:51

Питајте Зорана Адзица да ли су избјеглице из насеља Ровине у Градисци скупљале паре за изградњу и доводјење струје у насеље.Да ли је он преко својих људи у том насељу Драге Вујица и Драге Станисица покупио паре од народа а да ти људи нису требали да плате ниста.Да ли је игдје приказано да су те паре дате и гдје су заврсиле?Казу људи из тог насеља да су скупљали по 250 марака.Њих тамо има бар 100 куца па ви видите.Да ли је Калдера правила трафо станицу у Козари поред викендице Адзица и Миле Илица као и Несе Нинковица.Питајте га ко је Зденка Сормаз и у којој је вези с њом?Гдје се налази слузбено ауто које је полупао пред просле изборе возеци пијан?Да ли је полиција смјела да му писе пријаву?Колико је људи из Рогиља и Елезагица запослио у електро?Сто га зову Цу???

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ново насеље

15.02.2016 10:56

Драго Вујиц их себи сигурно није узео. Постен је он цовјек. Ја сам лицно видио признаницу на којој писе да је новац уплацен на рацун Опстине Градиска, тамо тразити кривце.

Name

Градиска РС

15.02.2016 14:47

Ја не познајем те људе и не знам да ли је неко добар или није.Људи су се залили да су дали паре тој двојици људи да би подмитили Адзица да би се он удостојио да ради сто је свакако требало урадити.Неко це то испитати па ко је узео паре нека одговара.

Name

Градиска РС

13.02.2016 20:56

Питање за Дуњица?Вјерујес ли у бога?Ако вјерујес(а вртис бројануцу по рукама стално)ста мислис има ли везе твој рад и морал на трагедију коју си презивео?То је страсна ствар која се десила и недај бозе никоме да се понови.Ста мислис постоји ли бог?

ОДГОВОРИТЕ
Name

драга

13.02.2016 21:09

велики поздрав господину његовој породици цобјеку који је у свака доба спреман помоци сиротињи цовјек који је помогао велики број избјеглица.Многи незнају да.је таква породица Дуњиц.а.само услугу за с е је добио ХВАЛА сто је био задовољан Да га бог цува имс и сина док.златно дјете а имао је и андјела.Ја као и моји бројни суградјани као.избјеглице када смо стигли велико нам је увинио јер знсмо ста год смо трауили он нам је ломогао Мало ко зна да му је.додла трудница није имала здрасвено он је лицно осигурао.плацао одигурање.до порода а.није ниста зена.радила Зар мозе и има дрца да.га ко оговара треба мо му бити и нивемо захвални до.краја зивота yпуно помазе а никад неце се.похбалити да.племенитим дјелима.Нек га драги бог.и њега и породицу његобу цува хвала му од дтца за све сто је помогао и помсзе

ОДГОВОРИТЕ
Name

Менгеле

13.02.2016 21:25

Јадни доктор. Пролупао. Овамо му нема повратка, а у осињаку му нема спаса. А душа му плаче за СДС-ом. Међутим, незајажљива похлепа за новцем и богатством му не да мира. А нарушеног је здравља. Милионе зарадио у пословима с Фондом здравства. И мало му. Људска проклетиња. Гдје ће му душа, након свега што га је задесило?

ОДГОВОРИТЕ
Name

РАТКО МЛАДИЦ

13.02.2016 23:41

спасан"главоња"зељовиц инаце је озенио родјену бајину сестру богдану,а он је родјени. брат од гојка "љигавца"зељковица...то је све увезано да то нормалан цовјек не мозе да схвати...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре Градиска РС

14.02.2016 06:58

Ја само причам о чему се увелико прича. Па Саша Лазић ведри и облачи и у Дому здравља, др Шврака је његов сарадник. Саша Лазић је наумио Вујадина Миљића за начелника општине, а Вујадин му је заузврат обећао мјесто савјетника са широким ингеренцијама.Шта је овдје неизводљиво. Ко би могао прије 10 год помислити да ће Саша Лазић бити потпредсједник СО и главни у Дому здравља. Човјек је сада на врхунцу снаге, а апетити порасли.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Знатизељник

14.02.2016 07:40

ГДЈЕ ЈЕ ПЈАНИЦ У ОВОМ СВЕМУ? ДА НИЈЕ НАПРАВИО НАГОДБУ СА НЕКИМ ДА ГА НЕ ДИРАЈУ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Градиска

14.02.2016 07:49

Сипа мора у Градиску.

ОДГОВОРИТЕ
Name

пекари

14.02.2016 07:52

Кад це те објелоданити ко нас је све рекетирао?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лазо

14.02.2016 08:00

Кад це Дуњицева десна рука,а Пјаницева сестра Нада Зивковиц поднијети оставку на рад у опстинској изборној комиси због крадје опстинске таксе,посто има правосназну пресуду.Михајловиц казе да су они у парти морални и цестити људи.,да видимо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сењак

14.02.2016 08:15

Кад це Дуњиц платити Зорану Васицу асфалт који је уради у насој улици,а јос није платио.То је срамота!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јелена

14.02.2016 08:31

Људи нису нормални, за овога Адзица сам мислила да је постен цовјек.Сваста!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Радован

14.02.2016 13:02

ОВО ИМА САМО У ГРАДИСЦИ И НИГДЈЕ ВИСЕ. СТА РЕЦИ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

правда

14.02.2016 13:15

Све на полиграф!

ОДГОВОРИТЕ
Name

илија

14.02.2016 13:37

СВИ У НАПРЕДНУ СРПСКУ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Градишка

14.02.2016 14:36

Нека хвала, не код папака, а и од странке остала само она два јадника, радије у СДС код Саше Лазића, он је паметан и јако утицајан...

Name

Саша за начелника

14.02.2016 15:15

Мислим да би Саша могао бити начелник,без дилеме. Уосталом, већ је био потпредсједник скупштине, логично је да напредује. Он сам ми каже да сдс у грдаишци никада ње био јачи. Подржимо Сашу Лазића.

Name

крсто

14.02.2016 14:02

Јос само мало,вјерујем да су људи који могу да стану у крај криминалу, одлуцили да заведу реда.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лука из Градиске

14.02.2016 14:56

Мозете замослити какав је цовјек Славко Дуњиц када је могао да покуса у Градисци да вратити СНСД-е у власт,а знао је да су дванаест година владали Градиском и ојадили је. Такав је СЛАВКО ДУЊИЦ. БРУКА И СРАМОТА ОД ЦОВЈЕКА!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мисо

14.02.2016 15:37

ДУЊИЦ,АДЗИЦ,МИХАЈЛОВИЦ,ПЈАНИЦ И МАЛЕСЕВИЦ... СТА КАЗЕТЕ ЗА ОВАЈ ДРИМ ТИМ???КАД БУДУ ВЛАДАЛИ БИЦЕ СВЕ ПОСТЕНО И ЈОС САМО ФАЛИ КРАГУЉ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милкица

14.02.2016 16:44

Вујадина за начелника!

Name

Друга Прича

14.02.2016 16:12

Не интересују нас општинске функције. Ускоро ће реконструкција владе и ми добијамо извршне функције умјесто ДНС-А. др Михајловић ће бити министар здравља, проф Поповић локалне самоуправе, а ја просвјете и културе. А ви причајте шта хоћете стварно ми вас је жао.

ОДГОВОРИТЕ
Name

врховац

14.02.2016 17:25

Браво најзгоднија професорице!

Name

Градишка

14.02.2016 19:36

Професорице видим да си слабо упућена у будћа дешавања на политичкој сцени!Неради се о три министарске позиције, него о четри!Ову четврту ћеш наравно сазнати када се видимо, а од октобра као што је и за очекивати имамо Начелника Општине Градишка из својих редова, велики позз

Name

Стефан

14.02.2016 16:36

СДС је сигурно на добром путу, видимо да породица Дјуниц је досла на право мјесто, они сада управљају странком! Милан и Милкица су јако угледни у Градисци и народ це то препознати. Само јос мало да се изладе ранији проблеми измедју Милкице и Сасе Лазица и онда Вујадин Миљиц мозе бити нацелник.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Риле

14.02.2016 17:26

ПЈАНИЦ ЗА НАЦЕЛНИКА. КОНАЦНО БИ ГРАДИСКА ПРОГЛЕДАЛА?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јабланцанин

14.02.2016 17:30

Донцица за нацелника! Како народна казе друзе врати нам Тита, он је крао и нама дао ,а ови краду и никоме не дају... Тако и за насег Раду

ОДГОВОРИТЕ
Name

КАТКА

14.02.2016 19:01

Прије свега желио бих да се здушно захвалим новинару Миљану Ковач, који се одважио да на сликовит и истинит начин прикаже по ко зна који пут болну ситуацију у Општини Градишка, која последњу годину дана разара душе недужних грађана, за које нити мало не брину "народни душебрижници" који се спомињу у наслову. Ваљда је сада сваком грађанину Општине Градишка јасно, да "народни душебрижници" за које смо гласали, нису одржали предизборну ријеч и обећања, већ су се престројили зарад својих личних матријалних интереса, те додатним манипулацијама понизили неколико одборника, које су у понижењу сврстали у "папке прелетаче". Да је то жива истина, молио бих кабловску ТВ Градишка да ре-емитује сучељавање "народних душебрижника" непосредно пред последње Парламентарне изборе, и то је доказни материјал који отвара хоризонт истине. Не могу разумјети, о каквом душевном болу се ради, дакле, истина највише вријеђа, гдје додајем, дали се нетко упитао од "народних душебрижника" за душевну бол грађана Градишке, који живе у неописивом понижењу и неимаштини. Поштовани "народни душебрижници" будите стрпљиви и сачекајте ред, немојте бити арогантни и самоувјерени, отимати локалну власт на правди драгог Бога, нисте у праву, без обзира на "папке прелетаче", јер нам ваља живјети и сусретати се, а живот је неумољив. Све је то непотребно, гдје нитко не пориче да се радило и градило у нашој Градишци, али треба и признати да се ревносно враћају и дугови-кредити, стога је комично и жалосно величати само своје, а туђе сматрати безвриједним. Сасвим је јасно да неће више бити као што је било, стога новинар добро каже да се увукла нервоза, гдје треба бити свакоме јасно да ће се многе ствари промјенути из основа. Поновити ћу ријечи мог фб пријатеља које је изрекао за вријеме овоземаљског живота: Највећи непријатељи човјековог ума су: "Мржња, похлепа, таштина, овисност, те равнодушност према патњама својих ближњих, и свих живих бића". Човјек треба научити живјети, а не учити зарађивати. Како је глупо од човјека да своје последње године проведе у похлепном гомилању Свјетовног блага, остављајући га за собом, у тренутку када смрт неизбјежно долази.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Члан СДС

14.02.2016 19:29

Слажем се са вама да у Ковачевом тексту има истине, али има и промашаја. Али брине ме као Латиновићевог слиједбеника његов све хладнији однос са Крчмаром, Лазићева ароганција, иницијативу да Вујадин Миљић буде начелник, танка кадровска листа.Мислим да Зоран има страшну опозицију унутар СДС. Страшно.

Name

Идол

14.02.2016 19:38

Коме је Дуњић идол, томе ни психијатрија не помаже. А о овим протувама шиптару и Пјани да и не говоримо, ужас

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вук

14.02.2016 19:56

Пјаницу немј се превисе бринути за сдс-ом.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вук

14.02.2016 21:08

Пјаницу,немој се првисе бринути за сдс.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Изворна

14.02.2016 21:17

Најбољи кандидат за начелника је Славко Мекињић. Под условом да професорица Амарела Станић преузме министарство просвјете од Малешевића

ОДГОВОРИТЕ
Name

Србобранац

15.02.2016 07:04

Ахахахахаха....а јбт нисам се овако насијао одавно.Хвала ти.Србобранци оамте те постењацине Мекињице.Нека хвала.

Name

Урош Г.

14.02.2016 22:22

Неправда!!! мене нико више и не помиње???? Баш ти хвала Аџићу што си ме одбацио ко стару крпу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

П

15.02.2016 06:44

ДОКТОРИ ПАПЦИ ДУЊИЋ И СТЕВАНДИЋ СУ НАЈВЕЋИ ПОЛИТИЧКИ ШЉАМ И ОТПАД НА СЦЕНИ У РС!ЗАВРШИЋЕ НА ПОЛИТИЧКОЈ ДЕПОНИЈИ КАО И СВИ КОЈЕ ЈЕ ГАЗДА МИЛЕ ДОДИК ИСКОРИСТИО И БАЦИО!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Уааа

15.02.2016 08:16

Уаааааа, папци!

ОДГОВОРИТЕ
Name

градиска

15.02.2016 09:52

Мислим с обзиром на ситуацију у Градиском СДС да је најбљи кандидат Вујадин Миљиц....козинци га подрзавају.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СНСД МИЛОРАД ДОДИК

15.02.2016 10:11

КАНДИДАТ СНСД -А ЈЕ МИЛЕР А АЏИЋ МОЖЕ ДА ПРЕЂЕ У ДУЊИЋЕВЕ ИЗБОРЊАКЕ СРЕТАН МУ ПУТ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Градишка

15.02.2016 11:17

И, Сеферовци, ако зна гдје су...

Name

СНСД Ламинци

15.02.2016 10:13

Никола Крагуљ за начелника

ОДГОВОРИТЕ
Name

ТИК ТАК

15.02.2016 12:09

ТИК ТАК, ТИК ТАК, ТИК ТАК цујес ли како откуцава полако али сигурно иде дан кад цете сви ви из СНСД-а и издајници и дерикозе као Дуњиц, хуља и антихрист , лагано доци тамо гдје тербате ко вас измисли и основа нестало га.

Name

Оги

15.02.2016 10:15

Враћа је се Никола. Аџић нам уништи странку

ОДГОВОРИТЕ
Name

Српска заувјек

15.02.2016 10:46

Милер за начелника!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

кум

15.02.2016 13:36

Милер је способан, али мана му је што је поштен и што размишља својом главом. Зато је и напустиомјесто директора ИРБ.У СНСД спремају Ненада Кесића за начелника.Потврдјено.

Name

Ламинчанин

15.02.2016 14:39

Овај Ивановићев зет пролупао начисто.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СНСД

15.02.2016 14:56

Донцицу ниси био гадљив 2004 године кад смо ти дали да будес потпредседник СО?!

ОДГОВОРИТЕ
Name

која

19.07.2016 20:01

Дончићу плата још пар мјесеци.

Name

Начелник

15.02.2016 15:15

Мекињића за начелника Побједа 100%

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДНС

15.02.2016 15:26

Имамои ми свог кандидата.

ОДГОВОРИТЕ
Name

немогућа мисија

15.02.2016 15:33

Имате врага ви кандидата. Ви сте аутобус странка и то несложна. Па ваш истакнути члан, новинар локалног радија сатра се читајући памфлете против презимењака,министра Малешевића. То вам говори о унутарстраначком јединству и снаги.

Name

Град на Сави

15.02.2016 19:01

Па мора цитати цовјек, јер на радију влада резим, подсјецају ме на РТРС, или на РТС 90-тих. Радио Градиска је некада био слусан и узоран радио, данас га нико не слуса сем СДС-оваца.

Name

Мистер Фарма

15.02.2016 15:40

Ко је рекетирао Шиптаре пекаре по Градишци?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Референт

15.02.2016 16:05

Ма није нико, ко њима може нешто. Измишљотина.

Name

Пекар

15.02.2016 17:19

Михајловићи нас је спашавао од рекеташ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сипа

15.02.2016 17:49

Прича се, прича да СИПА долази...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Синиша. Ф.

15.02.2016 17:52

Србобранци ће подржат Михајловића врјеме је да ми избјеглице владамо Градишком

ОДГОВОРИТЕ
Name

Србобранац

15.02.2016 18:43

Кога подрзати?Немој да ми додју куци слуцајно.

Name

нн

15.02.2016 19:27

Михајловиц за нацелника

Name

Ноје

15.02.2016 20:51

Тиха воде бријеге ваља, тако ће и наш Тихо. Кренуо је од извора.Очекујте снажну бујицу противници!

Name

Грађанин

16.02.2016 07:17

Срамота је шта све причате....боље да концентришете снаге на ставарње радних мјеста за младе и образоване људе...

ОДГОВОРИТЕ
Name

србобранац

16.02.2016 10:57

Нас избор је Вујадин Миљиц...постен и искрен борац за народ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ламинци

16.02.2016 17:12

Брацо Видовиц истакнути кадар Сдс, за нацелника

Name

ре ламинци

16.02.2016 20:46

Јој ово са господином Брацом је прејако и предобро. Зашто да не? Брацо је добар човјек, без мрља и по чему је Вујадин бољи од њега.

Name

даре

19.07.2016 19:58

Зашто је листа СДС сваке 4 године све тања,Да би Лазић стигао до првог мјеста.Колико је Лазић отјерао људи из сдс као и Дуњић?