Gradiška: Nervoza među Dunjićevim marionetama

Intervju koji je Radislav Dončić, predsjednik Skupštine Opštine Gradiška nedavno dao "Impulsu" pod nazivom "Intervju: Radislav Dončić - Pobijedili smo političku korupciju", u toj opštini je izazvao pravu političku buru.

Republika Srpska 13.02.2016 | 21:20
Gradiška: Nervoza među Dunjićevim marionetama

Nervoza onih koji su se našli prozvanim, još se ne stišava.

Bilo je to, ipak, samo ulje na vatru koja odavno plamti pod gradiškim političkim loncem u kojem kako se izbori bliže sve jače ključa.

Nakon što je intervju prenio Radio Gradiška u čijem programu je potom gostovao i naš sagovornik Radislav Dončić, u njemu suprotstavljenom političkom taboru je postalo prevruće. Temperatura je porasla do te mjere da se politički konvertit Slavko Dunjić požalio na „duševne boli“, pa je za iste podnio tužbu protiv Dončića.

Sada je za očekivati da će psihijatrijsko vještačenje pokazati "koliko istina boli".

A "zaboljelo" ga je, između ostalog, to što je prozvan da je jedan od aktera političke korupcije u opštini Gradiška u kojoj je pod čudnim oklonostima sedam odbornika preko noći promijenilo dres, baš po istom principu kako ga je i Dunjić, nekadašnji SDS-ovac promijenio.

Što bi narod rekao ko o čemu...

Nakon što je osvojio poslanički mandat na listi SDS-a, Dunjić se obreo pod kišobranom Milorada Dodika. Bolje upućeni kažu da ispod njega nije ni izlazio ni dok je bar formalno bio u SDS-u. Ugovori sa Fondom zdravstva i poslovi sa zdravstvenim institucijama na čijem čelu su kadrovi Milorada Dodika i Ranka Škrbića idu u prilog ovakvoj tvrdnji.

Interesanto je da u tužbi koju je podnio Dunjić nije pomenuo Dončićev poziv da se preispita porijeklo imovine i njega i svih ključnih aktera političke scene u Gradišci. Možda baš ta tema izaziva toliki "bol u duši" ali o njoj drugi put, opširnije...

Ko je Slavko Dunjić?

Mada nema nikakvu zvaničnu funkciju u opštinskom odboru Izvorne SDS, Dunjić je neprikosnoveni šef te stranke u Gradišci i jedan od njenih osnivača na nivou RS (pod uslovom da stranka, igdje drugo i postoji).

Formalni predsjednik opštinskog odbora te stranke, Tihomir Mihajlović je samo njegova marioneta bez ikakvog političkog uticaja. Ovaj mjesni ljekar koji je pred vihorom rata izbjegao sa Kosmeta, je istu ulogu imao i kao direktor Doma Zdravlja u Gradišci, na njegovu i Dunjićevu obostranu korist. Ali nije Mihajlović jedina Dunjićeva marioneta.

Slavko Dunjić je pravi šef i loklanog SNSD-a!

Bar onoga dijela koji još uvijek sluša formalnog predsjednika opštinskog odbora te stranke Zorana Adžića.

Adžić je rukovodilac „Elektrodistribucije Gradiška“, u kojoj je karijeru započeo kao kadar SDS-a u vrijeme dok je sinonim za tu stranku u ovoj opštini bio upravo Slavko Dunjić. Još tada je uspostavljen njihov međusobni odnos koji nisu narušila ni žestoke međusobne optužbe u javnosti u vrijeme kada su se, bar formalno, nalazili na različitim političkim stranama.

Nakon opštih izbora 2014. godine, kada je režimu Milorada Dodika, zatrebalo više ruka u Narodnoj skupštini, stvari su se iskristalisale i u Gradišci.

U zamjenu za podršku u Narodnoj skupštini Republike Srpske, i ko zna kakve još usluge Dunjić, je od Dodika, na raspolaganje dobio lokalni SNSD i sva raspoloživa sredstva sa ciljem preuzimanja vlasti u ovoj opštini.

Svjestan da za to na izborima ne bi imao nikakve šanse, Dunjić je odlučio pokrenuti politički puč, tako što je četiri odbornika SDS-a, koje je od ranije kontrolisao, izvukao iz skupštinske većine.

Njima se pridružio i lokalni DNS, nakon što je njegov šef Dane Malešević dobio poziciju ministra prosvjete i kulture u Vladi Željke Cvijanović. Malešević je prethodno kao koalicioni partner vladajućeg SDS-a u Gradišci obavljao funkciju načelnika Odjeljenja za društvene djelatnosti.

Zašto je DNS-u koji ima samo jednog odbornika čiji glas nije bio neophodan za formiranje skupštinske većine dodijeljena tako visoka funckija!? Zato što je u to vrijeme u gradiškom SDS-u ključnu ulogu igrao Slavko Dunjić! Dakle, njegov igrač je i Dane Malešević, koji će bez sumnje u anale ući kao najgori ministar prosvjete i kulture Republike Srpske.

Savezništvo sa onim koje su do juče smatrali najljućim protivnicima i sa kojima su se međusobno čašćavali ne birajući riječi, nije moglo proći bez velikog otpora unutar SNSD-a u Gradišci. Taj otpor j u početku smirivan objašnjenjima da je preuzimanje vlasti cilj zbog kojeg se i „s đavolom tikve sade“.

U tu svrhu okupljena je većina od 17 odbornika ovih stranaka koji, su se 23. februara prošle godine sastali u sali Kulturnog centra Gradiška, na kako su rekli, „vanrednoj sjednici Skupštine opštine“ i donijeli između ostalog odluku o smjeni predsjednika i podpredsjednika Skupštine opštine. Na istoj sjednici je izglasana smjena čak 54 člana upravnih odbora i direktora preduzeća koja su u nadležnosti opštine.

Nakon što je aktuelno opštinsko rukovodstvo na čelu sa načelnikom Zoranom Latinovićem, pred nadležnim sudovima osporilo ovo zasjedanje i njegove odluke, „pučistima“ još nije pošlo za rukom da se domognu loklane vlasti. Uspjela je međutim blokada rada Skupštine opštine zbog koje ova lokalna zajednica još nije dobila Budžet za ovu godinu, o čemu smo već pisali.

Kako ni nakog godinu dana bezuspješnih pokušaja, cilj koji nije birao sredstvo, nije ostvaren „pucanje tikve“ je postalo nezaustavljiv proces.

Nestrpljenje je u međuvremenu učinilo svoje, a kako stvari stoje tas na vagi skupštinske većine prevagnuo na stranu načelnika Latinovića i aktuelne opštinske vlasti, koja samo čeka sudski epilog pa da tu većinu i demonstrira usvajanjem opštinskog Budžeta.

Nezadovoljstvo ovakvim ishodom situacije u lokalanom SNSD-u je do te mjere kulminiralo da je opstanak Zorana Adžića na toj poziciji sada vrlo upitan. Šanse da on uspije u svoj neutoljivoj želji da se kandiduje za načelnika opštine, gotovo su nikakve. Struja koju protiv njega u OO SNSD vodi Gojko Zeljković, lično blizak Miloradu Dodiku, mu za to nikada neće dati saglasnost. Svjesni su da bi to bio izborni poraz te stranke i prije samih izbora.

I Adžić se ljuti na novinare.

Nezadovoljan informisanjem Radio Gradiške, svoj bijes istresa gotovo pa svakodnevnim telefonskim pozivima upućenim menadžementu ove lokalne radio stanice.

Adžiću su, uzalud i u njegovoj stranci skretali pažnju da to ne čini, jer stvara kontra efekat i narušava svoj i onako urušeni politički ugled, jer niti je Radio Gradiška RTRS niti je on Milorad Dodik.

A upravo, ta nervoza koja kreće od vrha SNSD-a , posebno nakon najnovijih aktivnosti Tužilaštva BiH i SIPA-e se, neumoljivo prelijeva i na lokalni nivo. Kažu da je Adžić posbno bio nervozan onaj dan kada je u Tužilaštvu BiH izjavu davao SNSD-u blizak biznismen Milenko Čičić vlasnik čuvene „Kaldere“ iz Laktaša.

Adžić je dobar prijatelj sa Čičićem, pa je , ranije dok su „njihovi“ vladali u Gradišci na jednom projektu koji je Kaldera izvodila bio i nadzorni organ. Bez sumnje za dobru naknadu. Zaista čovjeku ne može biti lako kada ti prijetelje saslušavaju istražni organi, pa bez obzira o kakvom je povodu riječ.

Intervju: Radislav Dončić - Pobijedili smo političku korupciju

Autor: Miljan Kovač

Izvor: Impuls

Komentari / 80

Ostavite komentar
Name

Ljubissa

13.02.2016 20:47

E kad svi ti bajni kandidati izađu na startnu liniju SDS-ovom kandidatu za načelnika gospodinu Vujadinu Miljiću, ostaće za njim na pola staze. Bravo za Sašu Lazića koji zdušno podržava Vujadina.

ODGOVORITE
Name

Pedepeovac

13.02.2016 20:55

Eh Vujadin, pa nismo se tako dogovorili. To mora da je u pitanju nekakva igra iza ledja. Nije korektno. kakav Saša, ko je on da vodi kadrovsku politiku.

Name

Grle

13.02.2016 21:22

Vujadin je vrijedan, moralan i veoma sposoban čovijek. Bio pi pun pogodak kad bi g-din Miljić bio kandidat za načelnika opštine. Imao bi veliku podršku gradjana ove opštine,pogotovo gradskog dijela.

Name

Gradiska RS

13.02.2016 21:35

Ajde bjezi.Ko je Sasa Lazic da on nekoga podrzava ili ne podrzava.Sta nekog briga sta on misli.Treba u Gradiskom SDS-u promjejiti sve za dobro SDS-a.Od sekretarice pa do to Sase Lazica.

Name

logično

14.02.2016 09:38

Ko bi nego Vujadin Miljić ? Zoka ide u Sarajevo, nadrastao je Gradišku.... Kako god okreneš, nemamo boljeg kandidata od Vujadina, on može biti dobar načelnik.

Name

A Milan Đunić ?

14.02.2016 13:29

Ne zaboravite Milana Đunića....On je sada važan šaraf u velikom mehanizmu SDS-a. Ne vjerujem da on i Lazić podržavaju istog kandidata.

Name

Knezevo

14.02.2016 14:45

Pa taj Vujadin M. je iz Knezeva, bio prvi covjek opstine, radio sve i svasta, npr.prodao sportsku salu, uzeo pare i kupio stan u Gradiski, pa ako imate dvoranu, bude li nacelnik, prodace je, pa onda ima da se seli u Zagreb, pozz oz Knezeva

Name

profesor, hahaha

14.02.2016 14:55

Vujadina za nacelnika, ko bi bolje obavljao tu funkciju. A onda cemo razotkriti sve njegove svaleracije!!! Dokazi stoje i cekaj. Samo napred Vujadine! Cekamo te!

Name

Nezadovoljni radnici SRNE

14.02.2016 19:28

http://istinito.com/index.php/aktuelno/item/40649-novinari-agencije-srna-kidnapovalo-nas-zlocinacko-udruzenje-i-napravilo-kanalizaciju.html

Name

Dragan Gradiska

15.02.2016 07:07

Koji Sasa Lazic.Gde on moze obavljati bilo koju funkciju.Ajde nemojte da se brukamo.Koju to skolu ima zavrsenu da bi to obavljao.Podrzavam SDS ali je to smijesno.Mislim da bi se SDS trebao rediti Lazica i slicnih a vratiti dio koji je otisao.

Name

Čatrnja

15.02.2016 13:57

Vujadin Miljić je OK prijedlog i ekoliko mjesnih odbora ovog dijelaopštine će mu dati podršku. Podržavamo pametan prijedlog Saše Lazića. Moramo se složiti kako ne bi pobijedio kandidat SNSD Nenad Kesić.

Name

miki

19.07.2016 19:56

Ko je pametan ne bi od Lazića ni hleba uzeo,izaće mu na nos.

Name

BRDJANIN

19.08.2016 19:14

KAZE NAROD OVAKO ... KAD SE POBIJU KONJI NA LEDINI NASTRADA TRAVA POGAZE JE TAKO JE TO SLIKOVITO .JA SE IZVINJAVAM KONJIMA STO IH POREDIM SA POLITICARIMA JER ZA RAZLIKU ONI SU VRIJEDNI POSTENI I RADNI SLUZE OBICNOM COVJEKU . JA SAM RIJESIO DA OKACIM CIJENU 5 GLASOVA IZ MOG DOMACINSTVA BEZ OBZIRA NA VJERU I NACIJU . DO SADA SAM GLASAO ZA MOJE PO MOM ODABIRU I SVAKI PUT BIO PREVAREN. MOZDA NESTO I PROFITIRAM . JEDAN GLAS 100 E

Name

Gradiska RS

13.02.2016 20:51

Pitajte Zorana Adzica da li su izbjeglice iz naselja Rovine u Gradisci skupljale pare za izgradnju i dovodjenje struje u naselje.Da li je on preko svojih ljudi u tom naselju Drage Vujica i Drage Stanisica pokupio pare od naroda a da ti ljudi nisu trebali da plate nista.Da li je igdje prikazano da su te pare date i gdje su zavrsile?Kazu ljudi iz tog naselja da su skupljali po 250 maraka.Njih tamo ima bar 100 kuca pa vi vidite.Da li je Kaldera pravila trafo stanicu u Kozari pored vikendice Adzica i Mile Ilica kao i Nese Ninkovica.Pitajte ga ko je Zdenka Sormaz i u kojoj je vezi s njom?Gdje se nalazi sluzbeno auto koje je polupao pred prosle izbore vozeci pijan?Da li je policija smjela da mu pise prijavu?Koliko je ljudi iz Rogilja i Elezagica zaposlio u elektro?Sto ga zovu Cu???

ODGOVORITE
Name

Novo naselje

15.02.2016 10:56

Drago Vujic ih sebi sigurno nije uzeo. Posten je on covjek. Ja sam licno vidio priznanicu na kojoj pise da je novac uplacen na racun Opstine Gradiska, tamo traziti krivce.

Name

Gradiska RS

15.02.2016 14:47

Ja ne poznajem te ljude i ne znam da li je neko dobar ili nije.Ljudi su se zalili da su dali pare toj dvojici ljudi da bi podmitili Adzica da bi se on udostojio da radi sto je svakako trebalo uraditi.Neko ce to ispitati pa ko je uzeo pare neka odgovara.

Name

Gradiska RS

13.02.2016 20:56

Pitanje za Dunjica?Vjerujes li u boga?Ako vjerujes(a vrtis brojanucu po rukama stalno)sta mislis ima li veze tvoj rad i moral na tragediju koju si preziveo?To je strasna stvar koja se desila i nedaj boze nikome da se ponovi.Sta mislis postoji li bog?

ODGOVORITE
Name

draga

13.02.2016 21:09

veliki pozdrav gospodinu njegovoj porodici cobjeku koji je u svaka doba spreman pomoci sirotinji covjek koji je pomogao veliki broj izbjeglica.Mnogi neznaju da.je takva porodica Dunjic.a.samo uslugu za s e je dobio HVALA sto je bio zadovoljan Da ga bog cuva ims i sina dok.zlatno djete a imao je i andjela.Ja kao i moji brojni sugradjani kao.izbjeglice kada smo stigli veliko nam je uvinio jer znsmo sta god smo trauili on nam je lomogao Malo ko zna da mu je.dodla trudnica nije imala zdrasveno on je licno osigurao.placao odiguranje.do poroda a.nije nista zena.radila Zar moze i ima drca da.ga ko ogovara treba mo mu biti i nivemo zahvalni do.kraja zivota ypuno pomaze a nikad nece se.pohbaliti da.plemenitim djelima.Nek ga dragi bog.i njega i porodicu njegobu cuva hvala mu od dtca za sve sto je pomogao i pomsze

ODGOVORITE
Name

Mengele

13.02.2016 21:25

Jadni doktor. Prolupao. Ovamo mu nema povratka, a u osinjaku mu nema spasa. A duša mu plače za SDS-om. Međutim, nezajažljiva pohlepa za novcem i bogatstvom mu ne da mira. A narušenog je zdravlja. Milione zaradio u poslovima s Fondom zdravstva. I malo mu. Ljudska prokletinja. Gdje će mu duša, nakon svega što ga je zadesilo?

ODGOVORITE
Name

RATKO MLADIC

13.02.2016 23:41

spasan"glavonja"zeljovic inace je ozenio rodjenu bajinu sestru bogdanu,a on je rodjeni. brat od gojka "ljigavca"zeljkovica...to je sve uvezano da to normalan covjek ne moze da shvati...

ODGOVORITE
Name

re Gradiska RS

14.02.2016 06:58

Ja samo pričam o čemu se uveliko priča. Pa Saša Lazić vedri i oblači i u Domu zdravlja, dr Švraka je njegov saradnik. Saša Lazić je naumio Vujadina Miljića za načelnika opštine, a Vujadin mu je zauzvrat obećao mjesto savjetnika sa širokim ingerencijama.Šta je ovdje neizvodljivo. Ko bi mogao prije 10 god pomisliti da će Saša Lazić biti potpredsjednik SO i glavni u Domu zdravlja. Čovjek je sada na vrhuncu snage, a apetiti porasli.

ODGOVORITE
Name

Znatizeljnik

14.02.2016 07:40

GDJE JE PJANIC U OVOM SVEMU? DA NIJE NAPRAVIO NAGODBU SA NEKIM DA GA NE DIRAJU.

ODGOVORITE
Name

Gradiska

14.02.2016 07:49

Sipa mora u Gradisku.

ODGOVORITE
Name

pekari

14.02.2016 07:52

Kad ce te objelodaniti ko nas je sve reketirao?

ODGOVORITE
Name

Lazo

14.02.2016 08:00

Kad ce Dunjiceva desna ruka,a Pjaniceva sestra Nada Zivkovic podnijeti ostavku na rad u opstinskoj izbornoj komisi zbog kradje opstinske takse,posto ima pravosnaznu presudu.Mihajlovic kaze da su oni u parti moralni i cestiti ljudi.,da vidimo.

ODGOVORITE
Name

Senjak

14.02.2016 08:15

Kad ce Dunjic platiti Zoranu Vasicu asfalt koji je uradi u nasoj ulici,a jos nije platio.To je sramota!

ODGOVORITE
Name

Jelena

14.02.2016 08:31

Ljudi nisu normalni, za ovoga Adzica sam mislila da je posten covjek.Svasta!

ODGOVORITE
Name

Radovan

14.02.2016 13:02

OVO IMA SAMO U GRADISCI I NIGDJE VISE. STA RECI.

ODGOVORITE
Name

pravda

14.02.2016 13:15

Sve na poligraf!

ODGOVORITE
Name

ilija

14.02.2016 13:37

SVI U NAPREDNU SRPSKU!

ODGOVORITE
Name

Градишка

14.02.2016 14:36

Нека хвала, не код папака, а и од странке остала само она два јадника, радије у СДС код Саше Лазића, он је паметан и јако утицајан...

Name

Saša za načelnika

14.02.2016 15:15

Mislim da bi Saša mogao biti načelnik,bez dileme. Uostalom, već je bio potpredsjednik skupštine, logično je da napreduje. On sam mi kaže da sds u grdaišci nikada nje bio jači. Podržimo Sašu Lazića.

Name

krsto

14.02.2016 14:02

Jos samo malo,vjerujem da su ljudi koji mogu da stanu u kraj kriminalu, odlucili da zavedu reda.

ODGOVORITE
Name

Luka iz Gradiske

14.02.2016 14:56

Mozete zamosliti kakav je covjek Slavko Dunjic kada je mogao da pokusa u Gradisci da vratiti SNSD-e u vlast,a znao je da su dvanaest godina vladali Gradiskom i ojadili je. Takav je SLAVKO DUNjIC. BRUKA I SRAMOTA OD COVJEKA!

ODGOVORITE
Name

Miso

14.02.2016 15:37

DUNJIC,ADZIC,MIHAJLOVIC,PJANIC I MALESEVIC... STA KAZETE ZA OVAJ DRIM TIM???KAD BUDU VLADALI BICE SVE POSTENO I JOS SAMO FALI KRAGULJ...

ODGOVORITE
Name

Milkica

14.02.2016 16:44

Vujadina za načelnika!

Name

Druga Priča

14.02.2016 16:12

Ne interesuju nas opštinske funkcije. Uskoro će rekonstrukcija vlade i mi dobijamo izvršne funkcije umjesto DNS-A. dr Mihajlović će biti ministar zdravlja, prof Popović lokalne samouprave, a ja prosvjete i kulture. A vi pričajte šta hoćete stvarno mi vas je žao.

ODGOVORITE
Name

vrhovac

14.02.2016 17:25

Bravo najzgodnija profesorice!

Name

Градишка

14.02.2016 19:36

Професорице видим да си слабо упућена у будћа дешавања на политичкој сцени!Неради се о три министарске позиције, него о четри!Ову четврту ћеш наравно сазнати када се видимо, а од октобра као што је и за очекивати имамо Начелника Општине Градишка из својих редова, велики позз

Name

Stefan

14.02.2016 16:36

SDS je sigurno na dobrom putu, vidimo da porodica Djunic je dosla na pravo mjesto, oni sada upravljaju strankom! Milan i Milkica su jako ugledni u Gradisci i narod ce to prepoznati. Samo jos malo da se izlade raniji problemi izmedju Milkice i Sase Lazica i onda Vujadin Miljic moze biti nacelnik.

ODGOVORITE
Name

Rile

14.02.2016 17:26

PJANIC ZA NACELNIKA. KONACNO BI GRADISKA PROGLEDALA?

ODGOVORITE
Name

Jablancanin

14.02.2016 17:30

Doncica za nacelnika! Kako narodna kaze druze vrati nam Tita, on je krao i nama dao ,a ovi kradu i nikome ne daju... Tako i za naseg Radu

ODGOVORITE
Name

KATKA

14.02.2016 19:01

Prije svega želio bih da se zdušno zahvalim novinaru Miljanu Kovač, koji se odvažio da na slikovit i istinit način prikaže po ko zna koji put bolnu situaciju u Opštini Gradiška, koja poslednju godinu dana razara duše nedužnih građana, za koje niti malo ne brinu "narodni dušebrižnici" koji se spominju u naslovu. Valjda je sada svakom građaninu Opštine Gradiška jasno, da "narodni dušebrižnici" za koje smo glasali, nisu održali predizbornu riječ i obećanja, već su se prestrojili zarad svojih ličnih matrijalnih interesa, te dodatnim manipulacijama ponizili nekoliko odbornika, koje su u poniženju svrstali u "papke preletače". Da je to živa istina, molio bih kablovsku TV Gradiška da re-emituje sučeljavanje "narodnih dušebrižnika" neposredno pred poslednje Parlamentarne izbore, i to je dokazni materijal koji otvara horizont istine. Ne mogu razumjeti, o kakvom duševnom bolu se radi, dakle, istina najviše vrijeđa, gdje dodajem, dali se netko upitao od "narodnih dušebrižnika" za duševnu bol građana Gradiške, koji žive u neopisivom poniženju i neimaštini. Poštovani "narodni dušebrižnici" budite strpljivi i sačekajte red, nemojte biti arogantni i samouvjereni, otimati lokalnu vlast na pravdi dragog Boga, niste u pravu, bez obzira na "papke preletače", jer nam valja živjeti i susretati se, a život je neumoljiv. Sve je to nepotrebno, gdje nitko ne poriče da se radilo i gradilo u našoj Gradišci, ali treba i priznati da se revnosno vraćaju i dugovi-krediti, stoga je komično i žalosno veličati samo svoje, a tuđe smatrati bezvrijednim. Sasvim je jasno da neće više biti kao što je bilo, stoga novinar dobro kaže da se uvukla nervoza, gdje treba biti svakome jasno da će se mnoge stvari promjenuti iz osnova. Ponoviti ću riječi mog fb prijatelja koje je izrekao za vrijeme ovozemaljskog života: Najveći neprijatelji čovjekovog uma su: "Mržnja, pohlepa, taština, ovisnost, te ravnodušnost prema patnjama svojih bližnjih, i svih živih bića". Čovjek treba naučiti živjeti, a ne učiti zarađivati. Kako je glupo od čovjeka da svoje poslednje godine provede u pohlepnom gomilanju Svjetovnog blaga, ostavljajući ga za sobom, u trenutku kada smrt neizbježno dolazi.

ODGOVORITE
Name

Član SDS

14.02.2016 19:29

Slažem se sa vama da u Kovačevom tekstu ima istine, ali ima i promašaja. Ali brine me kao Latinovićevog slijedbenika njegov sve hladniji odnos sa Krčmarom, Lazićeva arogancija, inicijativu da Vujadin Miljić bude načelnik, tanka kadrovska lista.Mislim da Zoran ima strašnu opoziciju unutar SDS. Strašno.

Name

Idol

14.02.2016 19:38

Kome je Dunjić idol, tome ni psihijatrija ne pomaže. A o ovim protuvama šiptaru i Pjani da i ne govorimo, užas

ODGOVORITE
Name

Vuk

14.02.2016 19:56

Pjanicu nemj se previse brinuti za sds-om.

ODGOVORITE
Name

Vuk

14.02.2016 21:08

Pjanicu,nemoj se prvise brinuti za sds.

ODGOVORITE
Name

Izvorna

14.02.2016 21:17

Najbolji kandidat za načelnika je Slavko Mekinjić. Pod uslovom da profesorica Amarela Stanić preuzme ministarstvo prosvjete od Maleševića

ODGOVORITE
Name

Srbobranac

15.02.2016 07:04

Ahahahahaha....a jbt nisam se ovako nasijao odavno.Hvala ti.Srbobranci oamte te postenjacine Mekinjice.Neka hvala.

Name

Uroš G.

14.02.2016 22:22

Nepravda!!! mene niko više i ne pominje???? Baš ti hvala Adžiću što si me odbacio ko staru krpu.

ODGOVORITE
Name

P

15.02.2016 06:44

DOKTORI PAPCI DUNJIĆ I STEVANDIĆ SU NAJVEĆI POLITIČKI ŠLJAM I OTPAD NA SCENI U RS!ZAVRŠIĆE NA POLITIČKOJ DEPONIJI KAO I SVI KOJE JE GAZDA MILE DODIK ISKORISTIO I BACIO!

ODGOVORITE
Name

Uaaa

15.02.2016 08:16

Uaaaaaa, papci!

ODGOVORITE
Name

gradiska

15.02.2016 09:52

Mislim s obzirom na situaciju u Gradiskom SDS da je najblji kandidat Vujadin Miljic....kozinci ga podrzavaju.

ODGOVORITE
Name

СНСД МИЛОРАД ДОДИК

15.02.2016 10:11

КАНДИДАТ СНСД -А ЈЕ МИЛЕР А АЏИЋ МОЖЕ ДА ПРЕЂЕ У ДУЊИЋЕВЕ ИЗБОРЊАКЕ СРЕТАН МУ ПУТ

ODGOVORITE
Name

Градишка

15.02.2016 11:17

И, Сеферовци, ако зна гдје су...

Name

SNSD Laminci

15.02.2016 10:13

Nikola Kragulj za načelnika

ODGOVORITE
Name

TIK TAK

15.02.2016 12:09

TIK TAK, TIK TAK, TIK TAK cujes li kako otkucava polako ali sigurno ide dan kad cete svi vi iz SNSD-a i izdajnici i derikoze kao Dunjic, hulja i antihrist , lagano doci tamo gdje terbate ko vas izmisli i osnova nestalo ga.

Name

Ogi

15.02.2016 10:15

Vraća je se Nikola. Adžić nam uništi stranku

ODGOVORITE
Name

Srpska zauvjek

15.02.2016 10:46

Miler za načelnika!!!

ODGOVORITE
Name

kum

15.02.2016 13:36

Miler je sposoban, ali mana mu je što je pošten i što razmišlja svojom glavom. Zato je i napustiomjesto direktora IRB.U SNSD spremaju Nenada Kesića za načelnika.Potvrdjeno.

Name

Laminčanin

15.02.2016 14:39

Ovaj Ivanovićev zet prolupao načisto.

ODGOVORITE
Name

SNSD

15.02.2016 14:56

Doncicu nisi bio gadljiv 2004 godine kad smo ti dali da budes potpredsednik SO?!

ODGOVORITE
Name

koja

19.07.2016 20:01

Dončiću plata još par mjeseci.

Name

Načelnik

15.02.2016 15:15

Mekinjića za načelnika Pobjeda 100%

ODGOVORITE
Name

DNS

15.02.2016 15:26

Imamoi mi svog kandidata.

ODGOVORITE
Name

nemoguća misija

15.02.2016 15:33

Imate vraga vi kandidata. Vi ste autobus stranka i to nesložna. Pa vaš istaknuti član, novinar lokalnog radija satra se čitajući pamflete protiv prezimenjaka,ministra Maleševića. To vam govori o unutarstranačkom jedinstvu i snagi.

Name

Grad na Savi

15.02.2016 19:01

Pa mora citati covjek, jer na radiju vlada rezim, podsjecaju me na RTRS, ili na RTS 90-tih. Radio Gradiska je nekada bio slusan i uzoran radio, danas ga niko ne slusa sem SDS-ovaca.

Name

Mister Farma

15.02.2016 15:40

Ko je reketirao Šiptare pekare po Gradišci?

ODGOVORITE
Name

Referent

15.02.2016 16:05

Ma nije niko, ko njima može nešto. Izmišljotina.

Name

Pekar

15.02.2016 17:19

Mihajlovići nas je spašavao od reketaš

ODGOVORITE
Name

Sipa

15.02.2016 17:49

Priča se, priča da SIPA dolazi...

ODGOVORITE
Name

Siniša. F.

15.02.2016 17:52

Srbobranci će podržat Mihajlovića vrjeme je da mi izbjeglice vladamo Gradiškom

ODGOVORITE
Name

Srbobranac

15.02.2016 18:43

Koga podrzati?Nemoj da mi dodju kuci slucajno.

Name

nn

15.02.2016 19:27

Mihajlovic za nacelnika

Name

Noje

15.02.2016 20:51

Tiha vode brijege valja, tako će i naš Tiho. Krenuo je od izvora.Očekujte snažnu bujicu protivnici!

Name

Građanin

16.02.2016 07:17

Sramota je šta sve pričate....bolje da koncentrišete snage na stavarnje radnih mjesta za mlade i obrazovane ljude...

ODGOVORITE
Name

srbobranac

16.02.2016 10:57

Nas izbor je Vujadin Miljic...posten i iskren borac za narod.

ODGOVORITE
Name

Laminci

16.02.2016 17:12

Braco Vidovic istaknuti kadar Sds, za nacelnika

Name

re laminci

16.02.2016 20:46

Joj ovo sa gospodinom Bracom je prejako i predobro. Zašto da ne? Braco je dobar čovjek, bez mrlja i po čemu je Vujadin bolji od njega.

Name

dare

19.07.2016 19:58

Zašto je lista SDS svake 4 godine sve tanja,Da bi Lazić stigao do prvog mjesta.Koliko je Lazić otjerao ljudi iz sds kao i Dunjić?