Храбра старица столицом ударила нападача

Супружници Вељко (76) и Драгица (83) Перишић кажу како су узнемирени, али не и уплашени, након што је прије неколико дана Хасан Ј. (43) из Цазина покушао силовати Драгицу.

Република Српска 13.02.2016 | 12:40
Храбра старица столицом ударила нападача

Овај брачни пар живи у скромној кућици, која се налази у селу Миљевци, непосредно уз регионални пут који преко Лушци Паланке повезује Сански Мост и Крупу.

Старица каже како је нападач једноставно бануо у њихову кућу, те да је био видно пијан. Додаје како њен супруг, који се отежано креће, у том тренутку није био код куће. Нападач је, чим је ушао, скинуо панталоне и показао полни орган старици, упућујући јој простачке ријечи, те ју је потом покушао и додирнути.

"Можда би се нека друга жена уплашила, али ја нисам. Рекла сам му да је безобразан и да ту ствар може показати код своје куће. Тада сам дограбила столицу и два пута га одаламила по глави", описује Драгица овај догађај.

Каже како је насилник био изненађен њеном реакцијом, те је брзо побјегао главом без обзира. Драгица прича да јој нападач познат, јер је у неколико наврата и раније долазио код њих.

"Срам нека га буде, сваки пут смо га почастили кавом и ракијом, а он нам тако враћа. Слободно му поручите да ми више не долази јер ћу га други пут дочекати с оружјем", оштро поручује Драгица уз одобравање њеног супруга.

Супружници кажу како су у браку пуних 47 година, те да немају дјеце, а данас преживљавају од скромне инвалиднине.

У полицији кажу да су одмах након напада пронашли нападача у оближњој Лушци Паланци и ухапсили га. Након саслушања у полицији и Кантоналном тужилаштву пуштен је на слободу.

Мјештани Лушци Паланке кажу како је нападач бескућник поријеклом из Цазина, који посљедњих неколико година живи на подручју те општине, те да се ради о особи склоној алкохолу и недоличном понашању.

НН

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

оо

13.02.2016 11:46

Каква слобода! Лудаке у лудницу а манијаке до краја живота у затвор .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Градјанин

13.02.2016 11:58

Пустен на слободу??? Хахха у којиј ми вукојебини зивимо јбт

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ранко75

13.02.2016 12:07

Чудо да и њој нису написали кривичну пријаву "због покушаја убиства" као оном храбром и добром (могао је провалника убити али није хтио) дједици из Србије што је лопова ранио у ногу а полиција њему пријаву и то кривичну.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Михаела

13.02.2016 12:49

Треба га одма у лудницу..

ОДГОВОРИТЕ
Name

босанко

13.02.2016 15:40

А људи, па хоце ли суд иког задрзат у прдекани ста је ово све лопови криминалци ратни злоцинци и терористи, а нико у затвору не остаје.

ОДГОВОРИТЕ