Hrabra starica stolicom udarila napadača

Supružnici Veljko (76) i Dragica (83) Perišić kažu kako su uznemireni, ali ne i uplašeni, nakon što je prije nekoliko dana Hasan J. (43) iz Cazina pokušao silovati Dragicu.

Republika Srpska 13.02.2016 | 12:40
Hrabra starica stolicom udarila napadača

Ovaj bračni par živi u skromnoj kućici, koja se nalazi u selu Miljevci, neposredno uz regionalni put koji preko Lušci Palanke povezuje Sanski Most i Krupu.

Starica kaže kako je napadač jednostavno banuo u njihovu kuću, te da je bio vidno pijan. Dodaje kako njen suprug, koji se otežano kreće, u tom trenutku nije bio kod kuće. Napadač je, čim je ušao, skinuo pantalone i pokazao polni organ starici, upućujući joj prostačke riječi, te ju je potom pokušao i dodirnuti.

"Možda bi se neka druga žena uplašila, ali ja nisam. Rekla sam mu da je bezobrazan i da tu stvar može pokazati kod svoje kuće. Tada sam dograbila stolicu i dva puta ga odalamila po glavi", opisuje Dragica ovaj događaj.

Kaže kako je nasilnik bio iznenađen njenom reakcijom, te je brzo pobjegao glavom bez obzira. Dragica priča da joj napadač poznat, jer je u nekoliko navrata i ranije dolazio kod njih.

"Sram neka ga bude, svaki put smo ga počastili kavom i rakijom, a on nam tako vraća. Slobodno mu poručite da mi više ne dolazi jer ću ga drugi put dočekati s oružjem", oštro poručuje Dragica uz odobravanje njenog supruga.

Supružnici kažu kako su u braku punih 47 godina, te da nemaju djece, a danas preživljavaju od skromne invalidnine.

U policiji kažu da su odmah nakon napada pronašli napadača u obližnjoj Lušci Palanci i uhapsili ga. Nakon saslušanja u policiji i Kantonalnom tužilaštvu pušten je na slobodu.

Mještani Lušci Palanke kažu kako je napadač beskućnik porijeklom iz Cazina, koji posljednjih nekoliko godina živi na području te opštine, te da se radi o osobi sklonoj alkoholu i nedoličnom ponašanju.

NN

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

oo

13.02.2016 11:46

Kakva sloboda! Ludake u ludnicu a manijake do kraja života u zatvor .

ODGOVORITE
Name

Gradjanin

13.02.2016 11:58

Pusten na slobodu??? Hahha u kojij mi vukojebini zivimo jbt

ODGOVORITE
Name

Ранко75

13.02.2016 12:07

Чудо да и њој нису написали кривичну пријаву "због покушаја убиства" као оном храбром и добром (могао је провалника убити али није хтио) дједици из Србије што је лопова ранио у ногу а полиција њему пријаву и то кривичну.

ODGOVORITE
Name

Mihaela

13.02.2016 12:49

Treba ga odma u ludnicu..

ODGOVORITE
Name

bosanko

13.02.2016 15:40

A ljudi, pa hoce li sud ikog zadrzat u prdekani sta je ovo sve lopovi kriminalci ratni zlocinci i teroristi, a niko u zatvoru ne ostaje.

ODGOVORITE