Лавеци отпао, Интер жарко жели Живковића!

Лавеци је отпао, Интер очајнички тражи крило, Андрија Живковић у најужем кругу од три кандидата! Жестока конкуренција у ликовима Софијана Фегулија и Хатема Бен Арфе.

Фудбал 16.02.2016 | 13:20
Лавеци отпао, Интер жарко жели Живковића!

Вест још није званична, али сви светски медији су сагласни у оцени да се Езекијел Лавеци сели у Кину и да ће у тандему са Жервињом играти за Хебеи, који ће Пари Сен Жермену на име обештећења платити 6.000.000 евра, а Аргентинцу дати двогодишњи уговор вредан 13.000.000 евра плус још 2.000.000 у премијама. Задовољни Французи, задовљни Кинези, али и забринути Италијани - Интер је одавно пикирао Лавеција, а сада ће морати да потражи алтернативна решења.

Италијански медији наводе да је спортски директор Нероазура Пјеро Аусилио избор сузио на три имена, а међу њима је и скрајнути Партизанов ас Андрија Живковић, који ће на лето бити слободан играч, осим ако не продужи уговор са црно-белима како би, као што је и најавио, одужио клубу у којем је поникао. Међутим, чак и да то уради сигурно је да ће љубав бити продужена сам формално зарад сливања одређене суме новце у касу у Хумској. Растанак је неминован, Интер заинтересован.

Не само за Андрију. У Аусилиовом тефтеру су и имена Софијана Фегулија из Валенсије, те Хатема Бен Арфе из Нице.

Наравно, то су први пикови, а у зависности од остваривости Интерових жеља Аусилио би могао да пажњу усмери на Антонија Кандреву из Лација. Његов менаџет заступа и интересе Интерових звезда Самира Хандановића и Јута Нагатома.

На оку миланског великана су и Себастин Дриуси (Ривер Плата), Бразилац Габријел Жезус (Палмеирас), Уругвајац Гастон Переиро (ПСВ Ајндховен), Марко Пјаца (Динамо Загреб), Софијан Буфал (Лил), Пол-Жорж Нтеп (Рен), Јулијан Брант (Бајер Леверкузен)... Сви они, ипак, потпадају под "опцију Б".

Коментари / 0

Оставите коментар