Laveci otpao, Inter žarko želi Živkovića!

Laveci je otpao, Inter očajnički traži krilo, Andrija Živković u najužem krugu od tri kandidata! Žestoka konkurencija u likovima Sofijana Fegulija i Hatema Ben Arfe.

Fudbal 16.02.2016 | 13:20
Laveci otpao, Inter žarko želi Živkovića!

Vest još nije zvanična, ali svi svetski mediji su saglasni u oceni da se Ezekijel Laveci seli u Kinu i da će u tandemu sa Žervinjom igrati za Hebei, koji će Pari Sen Žermenu na ime obeštećenja platiti 6.000.000 evra, a Argentincu dati dvogodišnji ugovor vredan 13.000.000 evra plus još 2.000.000 u premijama. Zadovoljni Francuzi, zadovljni Kinezi, ali i zabrinuti Italijani - Inter je odavno pikirao Lavecija, a sada će morati da potraži alternativna rešenja.

Italijanski mediji navode da je sportski direktor Neroazura Pjero Ausilio izbor suzio na tri imena, a među njima je i skrajnuti Partizanov as Andrija Živković, koji će na leto biti slobodan igrač, osim ako ne produži ugovor sa crno-belima kako bi, kao što je i najavio, odužio klubu u kojem je ponikao. Međutim, čak i da to uradi sigurno je da će ljubav biti produžena sam formalno zarad slivanja određene sume novce u kasu u Humskoj. Rastanak je neminovan, Inter zainteresovan.

Ne samo za Andriju. U Ausiliovom tefteru su i imena Sofijana Fegulija iz Valensije, te Hatema Ben Arfe iz Nice.

Naravno, to su prvi pikovi, a u zavisnosti od ostvarivosti Interovih želja Ausilio bi mogao da pažnju usmeri na Antonija Kandrevu iz Lacija. Njegov menadžet zastupa i interese Interovih zvezda Samira Handanovića i Juta Nagatoma.

Na oku milanskog velikana su i Sebastin Driusi (River Plata), Brazilac Gabrijel Žezus (Palmeiras), Urugvajac Gaston Pereiro (PSV Ajndhoven), Marko Pjaca (Dinamo Zagreb), Sofijan Bufal (Lil), Pol-Žorž Ntep (Ren), Julijan Brant (Bajer Leverkuzen)... Svi oni, ipak, potpadaju pod "opciju B".

Komentari / 0

Ostavite komentar