Не бојимо се Додика и нека нам не пријети

Министар спољних послова БиХ Игор Црнадак одбацио је као нетачне оптужбе предсједника Републике Српске Милорада Додика да „иде по свијету и прича против Републике Српске“ те нагласио да су највећи издајници Републике Српске они који су је опљачкали.

Босна и Херцеговина 12.02.2016 | 17:41
Не бојимо се Додика и нека нам не пријети

- Морам рећи да Додик лаже. Гдје год дођем с поносом кажем да сам из Републике Српске и причам најљепше о Српској. Чини ми се да би Додик желио да најљепше причам и о њему, али нажалост то није могуће, јер је он симбол једне накарадне политике, која је економски упропастила Српску и донијела незапамћен ниво корупције, рекао је Црнадак у изјави новинарима у Бањалуци.

Најавио је да ће, упкос Додиковим оптужбама, да ради свој посао поштено и учествује у свему ономе што је добро за Републику Српску.

-Нека Додик не шаље пријетње ни мени, ни другим колегама из Савјета министара, јер се ми њега не бојимо. Те пријетње нас не дотичу, као да их није ни рекао, истакао је Црнадак.

Они који су, како је додао, опљачкали Републику Српску, њен буџет, народ, банке и предузећа су „пљунули на њу“.

- То су највећи издајници у Српској. Чини ми се да ћемо врло брзо и видјети ко су ти људи, навео је Црнадак.

Поновио је став да је механизам координације добар за Републику Српску те садржи све потребно да се задрже њена права.

Позвао је премијерку Српске Жељку Цвијановић да конкретно каже шта то не ваља у механизму коориднације, јер, каже, у својој изјави то није прецизирала.

- Ако има нешто што не ваља уградићемо у механизам коориднације, али одговорно тврдим да је добар за Републику Српску. О механизму координације постојала је комуникација између два ентитетска премијера и предсједавајућег Савјета министара БиХ и нека они о томе говоре, рекао је Црнадак.

(Агенције)

Коментари / 9

Оставите коментар
Name

ДАЈ ИГОРЕ

12.02.2016 17:06

ШТА СЕ СТАЛНО ОСВРЋЕТЕ НА ЊЕГА, РАДИТЕ ПОШТЕНО И НА КОРИСТ И СРПСКОМ АЛИ И ДРУГИМ НАРОДИМА У БИХ И НЕ БОЈТЕ СЕ ЈЕР НЕМАТЕ ЧЕГА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

постен

12.02.2016 17:27

Црнадек казе да је механизам кординације добар за Србску ал Додик да неваља.. Зато теско нама, јер Додик је јос увијек главни Баја. Неда он да нам буде боље.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ха Ха

12.02.2016 17:38

Срозао се Баја на најнизе гране раван је обицној сеоској трацари и то је политицар брука.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миро

12.02.2016 17:41

Залосно је сто се све своди на српско-српски сукоб. Људи, отворите оци!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драган

12.02.2016 17:45

Само напред кога брига ста лопов говори.Храбро и јако.Показите да га се не бојите.Ртрс га дизе у небеса

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВЕТЕРАН

12.02.2016 18:17

ДА, АЛИ ЖАЛОСНА ЧИЊЕНИЦА ЈЕ ДА МУ НИКО НИШТА НЕ МОЖЕ И ДА ГА САМО МЕЂУНАРОДНА ЗАЈЕДНИЦА МОЖЕ ОТЈЕРАТИ ТАМО ГДЈЕ МУ ЈЕ МЈЕСТО

Name

блбл

12.02.2016 18:16

Треба организовати РЕФЕРЕНДУМ о систему координације. кад вец имамо 3 комада нек буде и цетврти па сва одједном обавити.Мозе и пети о водоводу и канализацији јер цујем да је пукла цев водоводна негде на стрцевици и нико је не поправла док се референдум не одрзи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Микаило

12.02.2016 20:24

Милорад Додик је сеоски политицар цији ниво је свадја са новинарима и то по могуцности зенама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Деки Трн

12.02.2016 20:24

Само рокај Боске.

ОДГОВОРИТЕ