Сјећате ли се Џеја Родригеза?!

Ако све буде по плану већ за месец дана бисмо могли да видимо сјајног нападача поново у дресу "светаца".

Фудбал 15.02.2016 | 11:20
Сјећате ли се Џеја Родригеза?!

Тешка повреда лигамената, а потом операција зглоба.

Између те две повреде Џеј Родригез је успео да упише осам утакмица у дресу Саутемптона у Премијер лиги, без гола, које ипак нису толико подсећале на период од пре скоро две године када је "харао на теренима у Енглеској" и био сигуран путник за Светско првенство у Бразилу.

У сезони када је Саутемптон био прави "хит" Премијер лиге доживео је тешку повреду против Кардифа, када је већ постигао 15 голова на 33 утакмице, а потом са трибина посматрао читаву претходну сезону, да би већ после неколико утакмица опет завршио у болничкој соби.

Несумњиво сјајан нападач Џеј Родригез биће велико појачање за Саутемптон у финишу сезоне, а према речима менаџера Роналда Кумана на тренинзима ћемо га видети већ за 2 недеље.

Нигде не журе...

"Када се буде вратио у пун тренинг на десетак дана, видећемо у каквом је стану, можда буде могао одмах да заигра у некој пријатељској утакмици ии за млади тим", оптимистичан је Куман.

Са "прага" стадиона "Сент Мерис" испратио је, пре времена, играче попут Лука Шоа, Адама Лалане, Дејана Ловрена, Калума Чемберса, Натанијела Клајна, Моргана Шнидерлина, иако је деловало да ће он први направити "велики трансфер" у неки од елитних тимова Премијер лиге.

Конкуренција у тиму је далеко већа када је он био сигуран избор менаџера Кумана, али уколико се врати у форму у којој је био до априла 2014. године, Џеј Родригез ће сигурно поново бити први избор свог тренера.

Коментари / 0

Оставите коментар