Sjećate li se Džeja Rodrigeza?!

Ako sve bude po planu već za mesec dana bismo mogli da vidimo sjajnog napadača ponovo u dresu "svetaca".

Fudbal 15.02.2016 | 11:20
Sjećate li se Džeja Rodrigeza?!

Teška povreda ligamenata, a potom operacija zgloba.

Između te dve povrede Džej Rodrigez je uspeo da upiše osam utakmica u dresu Sautemptona u Premijer ligi, bez gola, koje ipak nisu toliko podsećale na period od pre skoro dve godine kada je "harao na terenima u Engleskoj" i bio siguran putnik za Svetsko prvenstvo u Brazilu.

U sezoni kada je Sautempton bio pravi "hit" Premijer lige doživeo je tešku povredu protiv Kardifa, kada je već postigao 15 golova na 33 utakmice, a potom sa tribina posmatrao čitavu prethodnu sezonu, da bi već posle nekoliko utakmica opet završio u bolničkoj sobi.

Nesumnjivo sjajan napadač Džej Rodrigez biće veliko pojačanje za Sautempton u finišu sezone, a prema rečima menadžera Ronalda Kumana na treninzima ćemo ga videti već za 2 nedelje.

Nigde ne žure...

"Kada se bude vratio u pun trening na desetak dana, videćemo u kakvom je stanu, možda bude mogao odmah da zaigra u nekoj prijateljskoj utakmici ii za mladi tim", optimističan je Kuman.

Sa "praga" stadiona "Sent Meris" ispratio je, pre vremena, igrače poput Luka Šoa, Adama Lalane, Dejana Lovrena, Kaluma Čembersa, Natanijela Klajna, Morgana Šniderlina, iako je delovalo da će on prvi napraviti "veliki transfer" u neki od elitnih timova Premijer lige.

Konkurencija u timu je daleko veća kada je on bio siguran izbor menadžera Kumana, ali ukoliko se vrati u formu u kojoj je bio do aprila 2014. godine, Džej Rodrigez će sigurno ponovo biti prvi izbor svog trenera.

Komentari / 0

Ostavite komentar