Хенман није импресиониран Нолетом!

Ђоковић је само мало бољи од осталих! "Свакако да могу да га угрозе", каже Британац.

Тенис 13.02.2016 | 21:00
Хенман није импресиониран Нолетом!

У моментима када се цео свет диви умећу и доминацији Новака Ђоковића јавио се бивши број четири Тим Хенман који сматра да Новак и није толико бољи од других, те да му остали дишу за вратом. Британац каже да освајање календарског гренд слема скоро да није могуће.
"Размак између Новака и осталих тенисера није много велики. Свакако да могу да га угрозе. Мари има највећи ранкинг икада, други је на свету. Игра фантастичан тенис. Ту је и Федерер, ту су нијансе у питању. Ипак, Новак је за мало бољи од осталих", каже Хенман, а преноси Ројтерс.

Хенман има идеју како остали тенисери могу да савладају броја један на свету.
"Оно што је изазов за све остале је да покушају да играју свој најбољи тенис и да се надају да Новак неће одиграти баш толико константно као што зна. Нема сумње да је тренутно Ђоковић играч кога свако жели да победи", закључио је Хенман.

Новак је добио три последња гренд слема која су се игра. Освојио је три од четири таква турнира у прошлој години као и 6/9 мастерс турнира. У овој години има скор 12:0. Мари и Федерер су му заједно узели један сет у завршници Аустралијан опена.

Мала разлика, Тиме? Размисли још једном.

Коментари / 0

Оставите коментар