Henman nije impresioniran Noletom!

Đoković je samo malo bolji od ostalih! "Svakako da mogu da ga ugroze", kaže Britanac.

Tenis 13.02.2016 | 21:00
Henman nije impresioniran Noletom!

U momentima kada se ceo svet divi umeću i dominaciji Novaka Đokovića javio se bivši broj četiri Tim Henman koji smatra da Novak i nije toliko bolji od drugih, te da mu ostali dišu za vratom. Britanac kaže da osvajanje kalendarskog grend slema skoro da nije moguće.
"Razmak između Novaka i ostalih tenisera nije mnogo veliki. Svakako da mogu da ga ugroze. Mari ima najveći ranking ikada, drugi je na svetu. Igra fantastičan tenis. Tu je i Federer, tu su nijanse u pitanju. Ipak, Novak je za malo bolji od ostalih", kaže Henman, a prenosi Rojters.

Henman ima ideju kako ostali teniseri mogu da savladaju broja jedan na svetu.
"Ono što je izazov za sve ostale je da pokušaju da igraju svoj najbolji tenis i da se nadaju da Novak neće odigrati baš toliko konstantno kao što zna. Nema sumnje da je trenutno Đoković igrač koga svako želi da pobedi", zaključio je Henman.

Novak je dobio tri poslednja grend slema koja su se igra. Osvojio je tri od četiri takva turnira u prošloj godini kao i 6/9 masters turnira. U ovoj godini ima skor 12:0. Mari i Federer su mu zajedno uzeli jedan set u završnici Australijan opena.

Mala razlika, Time? Razmisli još jednom.

Komentari / 0

Ostavite komentar