Млади ас стоички подноси тренирање у Телеоптику!

Живковић цео дан проведе у Земунелу! Андрија Живковић се понаша као да није деградиран и кажњен. Ћути и ради на тренинзима Телеоптика без поговора. Проводи дан прилично једнолично за једног 19-годишњака.

Фудбал 12.02.2016 | 14:00
Млади ас стоички подноси тренирање у Телеоптику!

Андријин привремени тренер из Телеоптика Игор Спасић каже да је “Андрија добро дете, све задатке извршава без поговора. Прави је професионалац”. Свака част.

А како у ствари изгледа дан Жилета изгнаника? За неке је монотон, а за друге оцртава фокусираност младог човека на њему знан зацртани циљ. Па нека тумачи како ко хоће.

Ми у случају Андрије Живковића нисмо ни на страни клуба, ни играча. Непристрасни смо, како то кодекс и морал налажу. Само преносимо утиске.

Углавном, млади ас први долази на тренинге, који ових дана почињу у 11 сати, чисто да се зна. Он је у “Земунелу” већ у 9.15. Зашто? Порука је јасна - “не одустајем, нисам клонуо, издржаћу”.

Када се тренинг заврши, Жиле не напушта Спортски центар Телеоптик. Он остаје на ручку у “Земунелу”. Очито, није од оних што једва чекају да запале до града. И то није све - он остаје да се одмара у модерном Партизановом комплексу. А, и не мора баш. Нарочито не у овом моменту.

Остао је да тихује до касно по подне.

Без утакмица у Телеоптику

Уколико се не догоди неки тектонски поремећај па Андрија Живковић одлучи да ипак продужи уговор са Партизаном, чека га до јуна вежбање са Телеоптиком. Он ће са „оптичарима“ искључиво да тренира, а неће играти ни званичне ни пријатељске утакмице. То значи и да је Жиле одиграо последњу утакмицу у дресу Партизана, против Борца, 16. децембра 2015. године.

Коментари / 0

Оставите коментар