ЕП - Селектор Русије: Шансе су подједнаке!

Селектор футсал репрезентације Русије Сергеј Скорович рекао је да се радује предстојећем полуфиналу Европског првенства са Србијом.

Фудбал 11.02.2016 | 10:00
ЕП - Селектор Русије: Шансе су подједнаке!

Полуфинални сусрет игра се у четвртак од 18.30 у „Арени Београд“, а за друго место у финалу од 21 час бориће се Казахстан и Шпанија.

“Руски и српски народ имају веома добре међусобне односе и веома смо поносни што ћемо се састати са Србијом у полуфиналу Европског првенства. Нека бољи тим победи”, рекао је Скорович новинарима у Београду.

Скорович није желео да каже да је његова екипа фаворит.

“Мислим да су шансе подједнаке. Ипак, желимо победу јер не желимо да се зауставимо у полфиналу. Нећемо имати право на грешку”, навео је Скорович.

Од српских играча, селектор Русије је посебно издвојио најбољег стрелца Младена Коцића, капитена Марка Перића и голмана Миодрага Аксентијевића. Ипак, он је истакао да је Србија веома добра и искусна репрезентација и да је веома јака као тим.

Скорович је похвалио атмосферу у Арени, али је и рекао да је његова екипа већ играла пред толико људи.

“Овде је фантастична атмосфера, веома је добро за овај спорт што утакмице прати више од десет хиљада људи. Али, већ смо играли пред толико људи и то не би требало да нам представља проблем”, нагласио је Скорович.

Коментари / 0

Оставите коментар