EP - Selektor Rusije: Šanse su podjednake!

Selektor futsal reprezentacije Rusije Sergej Skorovič rekao je da se raduje predstojećem polufinalu Evropskog prvenstva sa Srbijom.

Fudbal 11.02.2016 | 10:00
EP - Selektor Rusije: Šanse su podjednake!

Polufinalni susret igra se u četvrtak od 18.30 u „Areni Beograd“, a za drugo mesto u finalu od 21 čas boriće se Kazahstan i Španija.

“Ruski i srpski narod imaju veoma dobre međusobne odnose i veoma smo ponosni što ćemo se sastati sa Srbijom u polufinalu Evropskog prvenstva. Neka bolji tim pobedi”, rekao je Skorovič novinarima u Beogradu.

Skorovič nije želeo da kaže da je njegova ekipa favorit.

“Mislim da su šanse podjednake. Ipak, želimo pobedu jer ne želimo da se zaustavimo u polfinalu. Nećemo imati pravo na grešku”, naveo je Skorovič.

Od srpskih igrača, selektor Rusije je posebno izdvojio najboljeg strelca Mladena Kocića, kapitena Marka Perića i golmana Miodraga Aksentijevića. Ipak, on je istakao da je Srbija veoma dobra i iskusna reprezentacija i da je veoma jaka kao tim.

Skorovič je pohvalio atmosferu u Areni, ali je i rekao da je njegova ekipa već igrala pred toliko ljudi.

“Ovde je fantastična atmosfera, veoma je dobro za ovaj sport što utakmice prati više od deset hiljada ljudi. Ali, već smo igrali pred toliko ljudi i to ne bi trebalo da nam predstavlja problem”, naglasio je Skorovič.

Komentari / 0

Ostavite komentar