Влада Србије упућује протесну ноту Хагу

Влада Србије упутиће протестну ноту Хашком трибнуналу због понашања Претресног већа према представнику Србије Саши Обрадовићу

Србија 10.02.2016 | 16:10
Влада Србије упућује протесну ноту Хагу

Влада Србије упутиће протестну ноту Хашком трибуналу због понашања Претресног већа према представнику Србије Саши Обрадовићу на данашњем рочишту поводом захтева суда за хапшење троје чланова Српске радикалне странке, најавио је на конференцији за новинаре министар правде Никола Селаковић.


“Трибунал се понашао бахато и осионо, и то је још једна срамота за овај суд. Наставићемо да сарађујемо са Хагом, али у складу са државним и националним интересима”, рекао је Селаковић.

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Ћути

10.02.2016 15:18

Ако имате муда кажите им јасно и гласно.Нема хапшења нема испоруке Српских држављана и тачка. Али требају вам муда која немате.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Михаило Микић

10.02.2016 18:52

Суд је створен као и у Босни код продужена рука окупатора који жели само СРБима да суди!

Name

Ацхтунг

10.02.2016 15:19

Толико је та нота опасна да ће се Хашки трумунлал распасти

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драган

10.02.2016 17:57

Влада Србије треба да тражи од Савета безбедности УН затварање овог суда и поништавање свих његових пресуда. Разлог: Уклањање доказа о трговини људским органима. Извор: Карла дел Понте, односно тврдња у њеној књизи 'Лов - ја и ратни злочинци'. Суд који је намерно склонио доказе тог монструозног злочина не може бити непристрасан, нити предсуде тог суда могу бити легитимне.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марко

11.02.2016 14:51

Прихватам мишљење да је потребно да Влада Србије теба да предложи УНО и Савету безбедности да се суд у Хагу затвори, јер није прихватио наводе Карле Дел Понте, него само суди Србима углавном и изриче им најстрожије казне. Он ради искључиво по налогу и захтевима Америке и њених вазала!

ОДГОВОРИТЕ