ЕЛ: Звезда чека Ефес ван Београда?!

Тренутно најизвесније опције црвено-белих су су селидба у новосадски СПЕНС или у вршачки "Миленијум". Звезда - ПАО у Комбанк арени.

Кошарка 10.02.2016 | 21:45
ЕЛ: Звезда чека Ефес ван Београда?!

Заузетост хале Пионир и Комбанк арене крајем фебруара, по свему судећи примораће Црвену звезду Телеком на "План Б" кад је у питању организација меча против Ефеса, заказаног за 26. фебруар у 20.00 часова.

Због постављања тениске подлоге у "Пиониру", у оквиру припреме Дејвис куп дуела Србија - Казахстан (4-6. март), тим Дејана Радоњића неће моћи да дочека госте из Турске на свом матичном терену.

Истовремено, Комбанк арена такође ће бити заузета, због конференције "Моментум", која ће бити организована од 26. до 28. фебруара у највећој хали у земљи.

У таквим околностима, чини се да ће Звезда дефинитивно бити принуђена на "селидбу" у Војводину. Тачније, у новосадски СПЕНС, капацитета 7.022 места или у вршачки "Миленијум", који прима 5.000 гледалаца.

Такав сценарио подразумева да ће црвено-бели ове седмице одиграти своја два преостала фебруарска меча у "Пиониру", против Цедевите и Сутјеске, пошто их потом очекују Куп Радивоја Кораћа у нишком "Чаиру", дуел против Ефеса и гостовање Цибони, 29. фебруара.

Недуго затим, Звезда гостује Фенербахчеу 4. марта, дочекује Крку 7. марта у "Пиониру", па Панатинаикос четири дана касније - у Комбанк арени.

Дејан Радоњић наговестио је на ТВ Арена спорт да ће дуел Звезда-ПАО бити одигран на Новом Београду.

"Природан је ефекат Пионира, због осећаја близине и начина на који нас наши навијачи подржавају. То нам даје осећај сигурности. Имамо огромну подршку и у Арени, где понекад буде и три пута више гледалаца, али је ситуација таква да тренутно морамо да играмо у Пиониру и нама је драго због тога. Ипак, играћемо и у Арени, јер ћемо тамо сигурно имати добар осећај, јер ће и тамо доћи наши навијачи и направити амбијент који ће нам омогућити да можемо да играмо против било кога"

"Сад играмо у Пиониру, једва чекамо да у четвртак, против Цедевите, истрчимо на паркет и да осетимо тај амбијент, какав је био и против Локомотиве. Али и кад дође Арена и кад дође тај Панатинаикос, сигуран сам да ће да буде фантастична атмосфера и да ће нам то дати стимулацију да играмо на максималном нивоу", поручио је Радоњић.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Чудо

10.02.2016 20:49

срамота шта ради држава и градска власт,уништићр спорт због маломарности.

ОДГОВОРИТЕ