EL: Zvezda čeka Efes van Beograda?!

Trenutno najizvesnije opcije crveno-belih su su selidba u novosadski SPENS ili u vršački "Milenijum". Zvezda - PAO u Kombank areni.

Košarka 10.02.2016 | 21:45
EL: Zvezda čeka Efes van Beograda?!

Zauzetost hale Pionir i Kombank arene krajem februara, po svemu sudeći primoraće Crvenu zvezdu Telekom na "Plan B" kad je u pitanju organizacija meča protiv Efesa, zakazanog za 26. februar u 20.00 časova.

Zbog postavljanja teniske podloge u "Pioniru", u okviru pripreme Dejvis kup duela Srbija - Kazahstan (4-6. mart), tim Dejana Radonjića neće moći da dočeka goste iz Turske na svom matičnom terenu.

Istovremeno, Kombank arena takođe će biti zauzeta, zbog konferencije "Momentum", koja će biti organizovana od 26. do 28. februara u najvećoj hali u zemlji.

U takvim okolnostima, čini se da će Zvezda definitivno biti prinuđena na "selidbu" u Vojvodinu. Tačnije, u novosadski SPENS, kapaciteta 7.022 mesta ili u vršački "Milenijum", koji prima 5.000 gledalaca.

Takav scenario podrazumeva da će crveno-beli ove sedmice odigrati svoja dva preostala februarska meča u "Pioniru", protiv Cedevite i Sutjeske, pošto ih potom očekuju Kup Radivoja Koraća u niškom "Čairu", duel protiv Efesa i gostovanje Ciboni, 29. februara.

Nedugo zatim, Zvezda gostuje Fenerbahčeu 4. marta, dočekuje Krku 7. marta u "Pioniru", pa Panatinaikos četiri dana kasnije - u Kombank areni.

Dejan Radonjić nagovestio je na TV Arena sport da će duel Zvezda-PAO biti odigran na Novom Beogradu.

"Prirodan je efekat Pionira, zbog osećaja blizine i načina na koji nas naši navijači podržavaju. To nam daje osećaj sigurnosti. Imamo ogromnu podršku i u Areni, gde ponekad bude i tri puta više gledalaca, ali je situacija takva da trenutno moramo da igramo u Pioniru i nama je drago zbog toga. Ipak, igraćemo i u Areni, jer ćemo tamo sigurno imati dobar osećaj, jer će i tamo doći naši navijači i napraviti ambijent koji će nam omogućiti da možemo da igramo protiv bilo koga"

"Sad igramo u Pioniru, jedva čekamo da u četvrtak, protiv Cedevite, istrčimo na parket i da osetimo taj ambijent, kakav je bio i protiv Lokomotive. Ali i kad dođe Arena i kad dođe taj Panatinaikos, siguran sam da će da bude fantastična atmosfera i da će nam to dati stimulaciju da igramo na maksimalnom nivou", poručio je Radonjić.

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Čudo

10.02.2016 20:49

sramota šta radi država i gradska vlast,uništićr sport zbog malomarnosti.

ODGOVORITE