Рубин зове Партизан: Хоћемо Марка Јевтовића!

Постоје наговештаји да ће се дефанзивни везиста црно-белих преселити у Русију до краја прелазног рока у тамошњој Премијер лиги!

Фудбал 11.02.2016 | 10:40
Рубин зове Партизан: Хоћемо Марка Јевтовића!

После само седам месеци могли би да се растану Партизан и Марко Јевтовић. Конкретно: постоје наговештаји да ће нови клуб дефанзивног везисте бити руски Рубин.

Преговори на релацији Казањ - Београд трају неколико дана и иако се у први мах чинило да црно-бели не желе да пусте 22-годишњег фудбалера, простора и времена за договор две стране постоји. Руси нису слали званичну понуду у Хумску 1, али су се распитивали под којим околностима могу да доведу Јевтовића. Изашли су и челници Партизана са цифром на име обештећења, која је засад остала ван домашаја јавности, а управо је новац тренутно главна препрека реализацији трансфера.

У Рубину се надају да ће црно-бели да попусте, јер је доласком Ивана Томића на функцију шефа стручног штаба и каснијим ангажманом Евертона Луиза Марко Јевтовић изгубио статус првотимца. Чак га је на појединим припремним утакмицама на Кипру тренер стављао на место штопера, те Руси играју на карту обарања цене услед чињенице да некадашњи фудбалер Новог Пазара није у првом плану за пролећну сезону.

Времена за договор између Партизана и Рубина има, с обзиром да се прелазни рок у Русији завршава тек 26. фебруара. Уколико се стварно деси да се Марко Јевтовић отисне у тамошњу Премијер лигу биће то његов други покушај у највећој држави света, с обзиром да је у сезони 2011/2012, са само 18 година, био члан Динама из Москве, али није одиграо ниједан званичан меч.

Коментари / 0

Оставите коментар