Rubin zove Partizan: Hoćemo Marka Jevtovića!

Postoje nagoveštaji da će se defanzivni vezista crno-belih preseliti u Rusiju do kraja prelaznog roka u tamošnjoj Premijer ligi!

Fudbal 11.02.2016 | 10:40
Rubin zove Partizan: Hoćemo Marka Jevtovića!

Posle samo sedam meseci mogli bi da se rastanu Partizan i Marko Jevtović. Konkretno: postoje nagoveštaji da će novi klub defanzivnog veziste biti ruski Rubin.

Pregovori na relaciji Kazanj - Beograd traju nekoliko dana i iako se u prvi mah činilo da crno-beli ne žele da puste 22-godišnjeg fudbalera, prostora i vremena za dogovor dve strane postoji. Rusi nisu slali zvaničnu ponudu u Humsku 1, ali su se raspitivali pod kojim okolnostima mogu da dovedu Jevtovića. Izašli su i čelnici Partizana sa cifrom na ime obeštećenja, koja je zasad ostala van domašaja javnosti, a upravo je novac trenutno glavna prepreka realizaciji transfera.

U Rubinu se nadaju da će crno-beli da popuste, jer je dolaskom Ivana Tomića na funkciju šefa stručnog štaba i kasnijim angažmanom Evertona Luiza Marko Jevtović izgubio status prvotimca. Čak ga je na pojedinim pripremnim utakmicama na Kipru trener stavljao na mesto štopera, te Rusi igraju na kartu obaranja cene usled činjenice da nekadašnji fudbaler Novog Pazara nije u prvom planu za prolećnu sezonu.

Vremena za dogovor između Partizana i Rubina ima, s obzirom da se prelazni rok u Rusiji završava tek 26. februara. Ukoliko se stvarno desi da se Marko Jevtović otisne u tamošnju Premijer ligu biće to njegov drugi pokušaj u najvećoj državi sveta, s obzirom da je u sezoni 2011/2012, sa samo 18 godina, bio član Dinama iz Moskve, ali nije odigrao nijedan zvaničan meč.

Komentari / 0

Ostavite komentar