Коментар: Џиле, добро дошао у џунглу!

Александар Џикић и КК Партизан - прича се наставља до јуна 2018. године! Другачије није ни могло али ни смело да буде. Договор је постигнут, а искусни стручњак ће у наредне две године добити прилику да црно-беле врати на старе стазе успеха.

Кошарка 10.02.2016 | 23:30
Коментар: Џиле, добро дошао у џунглу!

Дужим, заобилазним путем, тренер за којег многи кажу да је једини легитимни наследник Душка Вујошевића се после 10 година вратио на клупу Партизана. Прихватио је Џикић “врућ кромпир” и од Петра Божића преузео екипу која се бори за опстанак у АБА лиги. Од првог тренутка када је крочио у “Пионир” осетила се нека нова “лудачка” енергија.

“Добродошли у џунглу”, песма чувених “Ганс енд роузиса” која је пред меч са Задром грувала из звучника у дворани, најбоље описује Џикићев нови почетак у Партизану. Захваљујући умећу и тренерском знању, Џиле је брзо изашао из тог пакла.

После дугог мука у свлачионици Партизана се поново чује песма. Вратио је Џикић осмех на лице свима којима је црно-бела боја ближа срцу. Играче је натерао да поново верују у себе. Победио је Звезду, оправдао улогу фаворита против Задра и Цибоне, донео прво славље на гостујућем терену (Крка)...

“Урадио сам оно за шта сам доведен, сад могу и да...”, рекао је Џикић, јасно показаујући руком на одлазак. Међутим, није време за растанак. Нова ера тек почиње...

Навијаче Паризана ипак мучи једно питање. Шта би било да је Џикић дошао раније?

Џикић ће имати прилику да у наредне две године створи један нови Партизан.

Коментари / 0

Оставите коментар