Komentar: Džile, dobro došao u džunglu!

Aleksandar Džikić i KK Partizan - priča se nastavlja do juna 2018. godine! Drugačije nije ni moglo ali ni smelo da bude. Dogovor je postignut, a iskusni stručnjak će u naredne dve godine dobiti priliku da crno-bele vrati na stare staze uspeha.

Košarka 10.02.2016 | 23:30
Komentar: Džile, dobro došao u džunglu!

Dužim, zaobilaznim putem, trener za kojeg mnogi kažu da je jedini legitimni naslednik Duška Vujoševića se posle 10 godina vratio na klupu Partizana. Prihvatio je Džikić “vruć krompir” i od Petra Božića preuzeo ekipu koja se bori za opstanak u ABA ligi. Od prvog trenutka kada je kročio u “Pionir” osetila se neka nova “ludačka” energija.

“Dobrodošli u džunglu”, pesma čuvenih “Gans end rouzisa” koja je pred meč sa Zadrom gruvala iz zvučnika u dvorani, najbolje opisuje Džikićev novi početak u Partizanu. Zahvaljujući umeću i trenerskom znanju, Džile je brzo izašao iz tog pakla.

Posle dugog muka u svlačionici Partizana se ponovo čuje pesma. Vratio je Džikić osmeh na lice svima kojima je crno-bela boja bliža srcu. Igrače je naterao da ponovo veruju u sebe. Pobedio je Zvezdu, opravdao ulogu favorita protiv Zadra i Cibone, doneo prvo slavlje na gostujućem terenu (Krka)...

“Uradio sam ono za šta sam doveden, sad mogu i da...”, rekao je Džikić, jasno pokazaujući rukom na odlazak. Međutim, nije vreme za rastanak. Nova era tek počinje...

Navijače Parizana ipak muči jedno pitanje. Šta bi bilo da je Džikić došao ranije?

Džikić će imati priliku da u naredne dve godine stvori jedan novi Partizan.

Komentari / 0

Ostavite komentar