Уложио 5 фунти на "Лестер шампион", а чека...?!

Чека пет хиљада пута више! И није тако далеко од овог богатства.

Фудбал 10.02.2016 | 22:40
Уложио 5 фунти на "Лестер шампион", а чека...?!

Фудбалери Лестер ситија бриљирају ове сезоне у Премијер лиги. После 25 кола, а 13 пре краја, "лисице" су прве на табели са пет бодова више од Тотенхема и Арсенала.

Екипа Клаудија Ранијера има одличну прилику да дође до прве титуле шампиона Енглеске у својој историји (до сада је највећи успех Лестера био друго место 1929. године), а у случају да се то догоди одлично ће профитирати и 38-годишњи столар Леј Херберт.

Он је пре почетка ове сезоне, а после сезоне у којој се Лестер прилично намучио да избори опстанак, уложио пет фунти да ће "лисице" завршити на првом месту енглеског првенства. Ако се то догоди, Леј ће зарадити 25.000 фунти, што ће по писању ББЦ Спорта бити највећи добитак у историји клађења када је у питању опклада на само једну утакмицу (сингл). Наравно, имајући у виду да је уложено само пет фунти.

Енглези су брзо пронашли на шта све њихове кладионице нуде квоту 1/5.000. Ту су открића да је Елвис Присли и даље жив, да Јети и чудовиште из Лох Неса заиста постоје, да се Божићни дан испостави као најтоплији дан године у Енглеској, да жена постане тренер неког премијерлигаша ове сезоне, да Ким Кардашијан и Каније Вест своје наредно дете назову Грешник (Синнер), да се референдум Европске уније реши после "мртве трке" или да жена џокеј освоји две највеће трке коња у Енглеској ове године.

Да ли ће Лестер заиста постати шампион Енглеске још је рано рећи, али Леј Херберт већ ужива.

"И да не успеју у томе, стварно је вредело уложити тих пет фунти", поручио је момак који би у мају могао да постане богатији за 25.000 фунти.

Коментари / 0

Оставите коментар