Uložio 5 funti na "Lester šampion", a čeka...?!

Čeka pet hiljada puta više! I nije tako daleko od ovog bogatstva.

Fudbal 10.02.2016 | 22:40
Uložio 5 funti na "Lester šampion", a čeka...?!

Fudbaleri Lester sitija briljiraju ove sezone u Premijer ligi. Posle 25 kola, a 13 pre kraja, "lisice" su prve na tabeli sa pet bodova više od Totenhema i Arsenala.

Ekipa Klaudija Ranijera ima odličnu priliku da dođe do prve titule šampiona Engleske u svojoj istoriji (do sada je najveći uspeh Lestera bio drugo mesto 1929. godine), a u slučaju da se to dogodi odlično će profitirati i 38-godišnji stolar Lej Herbert.

On je pre početka ove sezone, a posle sezone u kojoj se Lester prilično namučio da izbori opstanak, uložio pet funti da će "lisice" završiti na prvom mestu engleskog prvenstva. Ako se to dogodi, Lej će zaraditi 25.000 funti, što će po pisanju BBC Sporta biti najveći dobitak u istoriji klađenja kada je u pitanju opklada na samo jednu utakmicu (singl). Naravno, imajući u vidu da je uloženo samo pet funti.

Englezi su brzo pronašli na šta sve njihove kladionice nude kvotu 1/5.000. Tu su otkrića da je Elvis Prisli i dalje živ, da Jeti i čudovište iz Loh Nesa zaista postoje, da se Božićni dan ispostavi kao najtopliji dan godine u Engleskoj, da žena postane trener nekog premijerligaša ove sezone, da Kim Kardašijan i Kanije Vest svoje naredno dete nazovu Grešnik (Sinner), da se referendum Evropske unije reši posle "mrtve trke" ili da žena džokej osvoji dve najveće trke konja u Engleskoj ove godine.

Da li će Lester zaista postati šampion Engleske još je rano reći, ali Lej Herbert već uživa.

"I da ne uspeju u tome, stvarno je vredelo uložiti tih pet funti", poručio je momak koji bi u maju mogao da postane bogatiji za 25.000 funti.

Komentari / 0

Ostavite komentar