Порука ''Грађанима'': Арогантно?! Некултурно?! Неспортски?!

Баш га брига, то је Џејми Варди! Порука Лестеровог нападача ће неке разљутити и разочарати, али он није политички коректан тип који води рачуна о имиџу!

Фудбал 09.02.2016 | 23:00
Порука ''Грађанима'': Арогантно?! Некултурно?! Неспортски?!

Појавио се прошле године ниоткуд. Једног сунчаног, септембарског дана је размонтирао Манчестер Јунајтед и тада је цела Европа чула за њега. Претпостављало се да ће његов плес бити кратког даха и да је реч о само једној од бројних пролазних сензација у енглеском фудбалу. Али...

Џејми Варди не само да је експлодриао већ је постао један од најбољих играча Премиејр лиге, а његова константан успон у Премијер траје већ годину и по дана. Прошле сезоне је помогао Лестеру да избори опстанак, а ове га у тандему са маестралним Ријадом Махрезом води ка сну званом шампионска титула.

И у суботу је до очаја доводио одбрану Манчестер Ситија. Није постигао гол, али је имао огромног удела у растурању Грађана. Међутим, један Вардијев потез ће остати запамћен. После промашене шансе, навијачи Манчестер Ситија су га почастили провокацијама, а он се окренуо и показао им „три комада“ подсетивши их на семафор...

Неко ће рећи да је то било арогантно, неспортски, потцењивачки... Али то је Џејми Варди. Он не води рачуна о маркетингу, он није политички коректан, није се разбацивао ноцем у тинејдерским данима као многа енглеска „чуда од деце“. Дошао је са дна, не зазире од имена, гине за свој клуб и своје навијаче, није алаво тражио трансфер у неки већ клуб и баш га броига шта противници мисле о њему. Та „три прста“ неком другом фудбалеру не би стајали, али њему леже јер то је „сеоски играч из осме лиге“ који је дошао да великима мало извуче уши.

Коментари / 0

Оставите коментар