Гвардиола неће моћи да купи ниједног играча Барселоне!

Све је пало у воду...!

Фудбал 09.02.2016 | 22:15
Гвардиола неће моћи да купи ниједног играча Барселоне!

Званично саопштење Манчестер Ситија у којем се наводи да ће од лета Пеп Гвардиола бити нови менаџер Грађана није дошло као изненађујуће, али је изазвало тектонске потресе у фудбалској Европи, јер је тако и дефинитивно била стављена тачка на могућност да би шпански стручњак могао да преузме Арсенал, Челси или Манчестер Сити. Врло брзо откривено је да је Сити за новог шефа струке припремио чак 200.000.000 евра, због чега је аутоматски почело да се „жонглира“ са именима која ће чувени трилинг Бегириштајн, Соријано и Гвардиола лансирати на Етихад, али и оним који ће напустити клуб.

Логично, у контекст са Ситијем највише су се доводили Ђерар Пике, Ђорди Алба и Серхио Бускетс, па чак и Нејмар и Лионел Меси, али чак и ако је Гвардиола имао мегаломанске планове да са собом повуче и најбоље ученике из Барселоне, то му неће поћи за руком. Јер, како јавља каталонски Спорт - управе Манчестер Ситија и Барселоне постигле су "џентлменски договор" о томе да Грађани неће моћи да купе ниједног важнијег играча каталонског великана од тренутка када Гвардиола седне на клупу. Али, исти лист наводи и да то не важи за мање познате играче и имена на која Барса не буде ставила вето.

Али, када се погледа како би могао да изгледа тим Манчестер Ситија у наредној сезони, верујемо да му играчи Барселоне неће претерано фалити...

Коментари / 0

Оставите коментар