Gvardiola neće moći da kupi nijednog igrača Barselone!

Sve je palo u vodu...!

Fudbal 09.02.2016 | 22:15
Gvardiola neće moći da kupi nijednog igrača Barselone!

Zvanično saopštenje Mančester Sitija u kojem se navodi da će od leta Pep Gvardiola biti novi menadžer Građana nije došlo kao iznenađujuće, ali je izazvalo tektonske potrese u fudbalskoj Evropi, jer je tako i definitivno bila stavljena tačka na mogućnost da bi španski stručnjak mogao da preuzme Arsenal, Čelsi ili Mančester Siti. Vrlo brzo otkriveno je da je Siti za novog šefa struke pripremio čak 200.000.000 evra, zbog čega je automatski počelo da se „žonglira“ sa imenima koja će čuveni triling Begirištajn, Sorijano i Gvardiola lansirati na Etihad, ali i onim koji će napustiti klub.

Logično, u kontekst sa Sitijem najviše su se dovodili Đerar Pike, Đordi Alba i Serhio Buskets, pa čak i Nejmar i Lionel Mesi, ali čak i ako je Gvardiola imao megalomanske planove da sa sobom povuče i najbolje učenike iz Barselone, to mu neće poći za rukom. Jer, kako javlja katalonski Sport - uprave Mančester Sitija i Barselone postigle su "džentlmenski dogovor" o tome da Građani neće moći da kupe nijednog važnijeg igrača katalonskog velikana od trenutka kada Gvardiola sedne na klupu. Ali, isti list navodi i da to ne važi za manje poznate igrače i imena na koja Barsa ne bude stavila veto.

Ali, kada se pogleda kako bi mogao da izgleda tim Mančester Sitija u narednoj sezoni, verujemo da mu igrači Barselone neće preterano faliti...

Komentari / 0

Ostavite komentar