Тешеира открио зашто је одбио Ливерпул?!

Нису ми били интересантни јер нису нудили ништа конкретно! "Зато сам добио озбиљну понуду из Кине и зато идем тамо. Због тога ће вероватно бразилска репрезентација бити даље за мене, али сачекајмо да видимо шта ће се десити у будућности", рекао је Бразилац.

Фудбал 09.02.2016 | 21:30
Тешеира открио зашто је одбио Ливерпул?!

Чинило се као да је у питању нечија осмишљена шала, а испоставило се као трансфер који се чекао комплетне зиме. Долазак Алекса Тешеире у кинески Ђијангсу за астрономских 50.000.000 евра и плату од 10.000.000 евра годишње шокирао је фудбалску планету, највише ако се узме у обзир то да је Бразилац био један од најефикаснијих стрелаца Европе и да су га озбиљно желели Ливерпул и Челси. Или, можда и нису?

У првој изјави по обављеним прегледима и потписивању уговора са Ђијангсуом Тешеира је открио и зашто је одбио да пређе на Енфилд, упркос томе што су се недељама водили интензивни преговори, а Редси су наводно нудили близу 40.000.000 евра.

„Нису ми били интересантни јер нису нудили ништа конкретно како би ме наговорили да дођем у Премијер лигу. Рецимо то овако – сви су знали да ја желим да останем у Европи и да пређем у Премијер лигу. Али, нажалост, све понуде које су долазиле од њих нису биле довољне. Зато сам добио озбиљну понуду из Кине и зато идем тамо. Због тога ће вероватно бразилска репрезентација бити даље за мене, али сачекајмо да видимо шта ће се десити у будућности“, рекао је Тешеира.

Али, он и даље има зацртан циљ.

„И даље имам сан да једног дана заиграм у Премијер лиги. Али, све се догодило тако брзо да једноставно нисам ни био свестан тога шта се све издешавало“, закључио је стрелац 26 голова у 25 утакмица у свим такмичењима и додао да још није разговарао са новим саиграчем Рамирешом из разлога што се до сада нису познавали.

Коментари / 0

Оставите коментар