Tešeira otkrio zašto je odbio Liverpul?!

Nisu mi bili interesantni jer nisu nudili ništa konkretno! "Zato sam dobio ozbiljnu ponudu iz Kine i zato idem tamo. Zbog toga će verovatno brazilska reprezentacija biti dalje za mene, ali sačekajmo da vidimo šta će se desiti u budućnosti", rekao je Brazilac.

Fudbal 09.02.2016 | 21:30
Tešeira otkrio zašto je odbio Liverpul?!

Činilo se kao da je u pitanju nečija osmišljena šala, a ispostavilo se kao transfer koji se čekao kompletne zime. Dolazak Aleksa Tešeire u kineski Đijangsu za astronomskih 50.000.000 evra i platu od 10.000.000 evra godišnje šokirao je fudbalsku planetu, najviše ako se uzme u obzir to da je Brazilac bio jedan od najefikasnijih strelaca Evrope i da su ga ozbiljno želeli Liverpul i Čelsi. Ili, možda i nisu?

U prvoj izjavi po obavljenim pregledima i potpisivanju ugovora sa Đijangsuom Tešeira je otkrio i zašto je odbio da pređe na Enfild, uprkos tome što su se nedeljama vodili intenzivni pregovori, a Redsi su navodno nudili blizu 40.000.000 evra.

„Nisu mi bili interesantni jer nisu nudili ništa konkretno kako bi me nagovorili da dođem u Premijer ligu. Recimo to ovako – svi su znali da ja želim da ostanem u Evropi i da pređem u Premijer ligu. Ali, nažalost, sve ponude koje su dolazile od njih nisu bile dovoljne. Zato sam dobio ozbiljnu ponudu iz Kine i zato idem tamo. Zbog toga će verovatno brazilska reprezentacija biti dalje za mene, ali sačekajmo da vidimo šta će se desiti u budućnosti“, rekao je Tešeira.

Ali, on i dalje ima zacrtan cilj.

„I dalje imam san da jednog dana zaigram u Premijer ligi. Ali, sve se dogodilo tako brzo da jednostavno nisam ni bio svestan toga šta se sve izdešavalo“, zaključio je strelac 26 golova u 25 utakmica u svim takmičenjima i dodao da još nije razgovarao sa novim saigračem Ramirešom iz razloga što se do sada nisu poznavali.

Komentari / 0

Ostavite komentar