Минесота, ипак, не пушта Бјелицу, остаје међу “вуковима”!

Немања Бјелица, МВП Евролиге прошле сезоне, у свим је плановима Минесоте, иако овај НБА лигаш има 12 понуда за њега. Управа клуба подржава нашег аса и полаже све наде у њега у будућности.

Кошарка 09.02.2016 | 15:00
Минесота, ипак, не пушта Бјелицу, остаје међу “вуковима”!

Бјелица је имао трагичан почетак дебитантске сезоне у најјачој лиги на свету, јер је преминуо тренер Флип Саундерс, који је инсистирао на његовом доласку.

Саундерсов помоћник Сем Мичел, који је преузео вођење "вукова", није се најбоље снашао, што је на својој кожи највише осетио управо наш ас.

Српски репрезентативац је пружао одличне партије на почетку сезоне, након чега је имао несрећу да се повреди. После тога има нешто мању минутажу, али и поред тога управа Минесоте максимално рачуна на њега и верује да ће се вратити у прави ритам.

Бјелица је у НБА дошао са педигреом МВП-ја Евролиге и као један од најбољих европских кошаркаша, што ће без сумње и доказати у НБА.

Такође, репрезентацију Србије и селектора Александра Ђорђевића очекују квалификације за Олимпијске игре у Рију, где ће Бјелица без сумње бити међу главним звездама “орлова”.

Коментари / 0

Оставите коментар