Minesota, ipak, ne pušta Bjelicu, ostaje među “vukovima”!

Nemanja Bjelica, MVP Evrolige prošle sezone, u svim je planovima Minesote, iako ovaj NBA ligaš ima 12 ponuda za njega. Uprava kluba podržava našeg asa i polaže sve nade u njega u budućnosti.

Košarka 09.02.2016 | 15:00
Minesota, ipak, ne pušta Bjelicu, ostaje među “vukovima”!

Bjelica je imao tragičan početak debitantske sezone u najjačoj ligi na svetu, jer je preminuo trener Flip Saunders, koji je insistirao na njegovom dolasku.

Saundersov pomoćnik Sem Mičel, koji je preuzeo vođenje "vukova", nije se najbolje snašao, što je na svojoj koži najviše osetio upravo naš as.

Srpski reprezentativac je pružao odlične partije na početku sezone, nakon čega je imao nesreću da se povredi. Posle toga ima nešto manju minutažu, ali i pored toga uprava Minesote maksimalno računa na njega i veruje da će se vratiti u pravi ritam.

Bjelica je u NBA došao sa pedigreom MVP-ja Evrolige i kao jedan od najboljih evropskih košarkaša, što će bez sumnje i dokazati u NBA.

Takođe, reprezentaciju Srbije i selektora Aleksandra Đorđevića očekuju kvalifikacije za Olimpijske igre u Riju, gde će Bjelica bez sumnje biti među glavnim zvezdama “orlova”.

Komentari / 0

Ostavite komentar