Након операције - Клоп се већ вратио на посао!

Менаџер Ливерпула одржао је тренинг мање од 48 сати после операције, којом му је уклоњено слепо црево.

Фудбал 09.02.2016 | 17:20
Након операције - Клоп се већ вратио на посао!

Јирген Клоп у суботу неочекивано није седео на клупи Ливерпула, јер му је позлило неколико сати пре меча против Сандерленда на Енфилду (2:2).

Отишао је у болницу, где је подвргнут операцији уклањања слепог црева, а већ у понедељак био је поново на свом радном месту.

"Рачунао сам, ако се не будем осећао добро, остаћу код куће, јер такав не могу да дам никакав допринос, али било ми је добро. Све је у реду и више нема разлога да причамо на ту тему", рекао је Клоп новинарима и посебно се захвалио клупском доктору, који је инсистирао да немачки стручњак одмах затражи помоћ у болници.

Клоп ће већ у уторак увече у Лондону водити екипу у поновљеном мечу четвртог кола ФА купа против Вест Хема - на Енфилду је 30. јануара било 0:0.

Екипа је у његовом одсуству прокоцкала вођство од 2:0 против кандидата за испадање.

"Ако не рачунамо последњих 10 минута, била је то врло добра игра Ливерпула. Тако треба да играмо увек, али да дамо који гол више. Нисмо морали да испустимо два бода, али то је нешто што више не можемо да променимо".

Клоп је поводом протеста навијача због повећаних цена улазница рекао да би његова изјава о томе "могла само да закомпликује ствари", додавши да нико у клубу не жели да навијачи одлазе са стадиона пре краја утакмице.

Он је рекао да ће за меч против Вест Хема рачунати на опорављене Стариџа, Кутиња и Оригија, с тим да неће сви бити у почетној постави. Победник ће се у осмини финала ФА купа сударити са друголигашем Блекбурном.

Коментари / 0

Оставите коментар