Nakon operacije - Klop se već vratio na posao!

Menadžer Liverpula održao je trening manje od 48 sati posle operacije, kojom mu je uklonjeno slepo crevo.

Fudbal 09.02.2016 | 17:20
Nakon operacije - Klop se već vratio na posao!

Jirgen Klop u subotu neočekivano nije sedeo na klupi Liverpula, jer mu je pozlilo nekoliko sati pre meča protiv Sanderlenda na Enfildu (2:2).

Otišao je u bolnicu, gde je podvrgnut operaciji uklanjanja slepog creva, a već u ponedeljak bio je ponovo na svom radnom mestu.

"Računao sam, ako se ne budem osećao dobro, ostaću kod kuće, jer takav ne mogu da dam nikakav doprinos, ali bilo mi je dobro. Sve je u redu i više nema razloga da pričamo na tu temu", rekao je Klop novinarima i posebno se zahvalio klupskom doktoru, koji je insistirao da nemački stručnjak odmah zatraži pomoć u bolnici.

Klop će već u utorak uveče u Londonu voditi ekipu u ponovljenom meču četvrtog kola FA kupa protiv Vest Hema - na Enfildu je 30. januara bilo 0:0.

Ekipa je u njegovom odsustvu prokockala vođstvo od 2:0 protiv kandidata za ispadanje.

"Ako ne računamo poslednjih 10 minuta, bila je to vrlo dobra igra Liverpula. Tako treba da igramo uvek, ali da damo koji gol više. Nismo morali da ispustimo dva boda, ali to je nešto što više ne možemo da promenimo".

Klop je povodom protesta navijača zbog povećanih cena ulaznica rekao da bi njegova izjava o tome "mogla samo da zakomplikuje stvari", dodavši da niko u klubu ne želi da navijači odlaze sa stadiona pre kraja utakmice.

On je rekao da će za meč protiv Vest Hema računati na oporavljene Staridža, Kutinja i Origija, s tim da neće svi biti u početnoj postavi. Pobednik će se u osmini finala FA kupa sudariti sa drugoligašem Blekburnom.

Komentari / 0

Ostavite komentar