Страва у продавници погребне опреме

У продавници погребне опреме "Перо Марић" у Горњем Милановцу маскирани мушкарац претукао је радницу Наду Марић (59) наневши јој тешке повреде, саопштила је данас полиција.

Србија 07.02.2016 | 13:20
Страва у продавници погребне опреме

Све се догодило синоћ око 20 часова када је радница на крају радног времена била сама а на вратима су се појавила двојица мушкараца, један је остао испред а други је ушао и почео да је туче.

Како је новинарима испричао њен син Дејан, нападач није ништа говорио, већ је ударао безбол палицом и ногама, где је стизао, а она је отворила фијоку где се налазило 20.000 динара и молила га да је не туче а новац нека носи.

Нападача нису занимале паре и после неколико тренутака излетео је из порадавнице, а Нада Марић је остала испребијана и у крви, али је успела да узме телефон и позове колегиницу.

Она је изјавила да је затекла стравичан призор, испребијану колегиницу с поломљеном ногом, а нападач је морао да продје поред бројних ковчега да би дошао до тезги где се налазила.

Наду Марић су на нослима изнели из продавнице и превезли у болницу у Чачак, где је задржана на лечењу.

Како је за агенцију Бета изјавила портпаролка болнице Биљана Кочовић, она је задобила тешке телесне повреде, има прелом скочног зглоба и угнчења на глави и тренутно је на хируршком одељењу.

Извор: Бета

Коментари / 0

Оставите коментар