Strava u prodavnici pogrebne opreme

U prodavnici pogrebne opreme "Pero Marić" u Gornjem Milanovcu maskirani muškarac pretukao je radnicu Nadu Marić (59) nanevši joj teške povrede, saopštila je danas policija.

Srbija 07.02.2016 | 13:20
Strava u prodavnici pogrebne opreme

Sve se dogodilo sinoć oko 20 časova kada je radnica na kraju radnog vremena bila sama a na vratima su se pojavila dvojica muškaraca, jedan je ostao ispred a drugi je ušao i počeo da je tuče.

Kako je novinarima ispričao njen sin Dejan, napadač nije ništa govorio, već je udarao bezbol palicom i nogama, gde je stizao, a ona je otvorila fijoku gde se nalazilo 20.000 dinara i molila ga da je ne tuče a novac neka nosi.

Napadača nisu zanimale pare i posle nekoliko trenutaka izleteo je iz poradavnice, a Nada Marić je ostala isprebijana i u krvi, ali je uspela da uzme telefon i pozove koleginicu.

Ona je izjavila da je zatekla stravičan prizor, isprebijanu koleginicu s polomljenom nogom, a napadač je morao da prodje pored brojnih kovčega da bi došao do tezgi gde se nalazila.

Nadu Marić su na noslima izneli iz prodavnice i prevezli u bolnicu u Čačak, gde je zadržana na lečenju.

Kako je za agenciju Beta izjavila portparolka bolnice Biljana Kočović, ona je zadobila teške telesne povrede, ima prelom skočnog zgloba i ugnčenja na glavi i trenutno je na hirurškom odeljenju.

Izvor: Beta

Komentari / 0

Ostavite komentar