Мркоњић вечерао са женом, па славио са Бекутом

Драгана-Даша Мркоњић и бивши министар Милутин Мркоњић провели су два сата у хотелу „Москва“, и то на дан када је он прославио годишњицу везе са Аном Бекутом.

Забава 06.02.2016 | 07:10
Мркоњић вечерао са женом, па славио са Бекутом

Милутин Мркоњић је неколико година у вези с Аном Бекутом. Са њом јавно ужива у љубави и њихов однос је идиличан. Идилу не квари чак ни то што Мркоњић тврди да је са својом бившом женом Драганом у добрим, пријатељским односима. То је свакако за похвалу.


А екипа „Блица” се уверила колико је добар однос Милутина и Драгане Мркоњић када смо их видели у чувеном београдском хотелу „Москва”. Мркоњић је у „Москву” стигао око 20 сати, а за столом га је чекала Драгана. Поздравили су се и наручили вечеру. Читава два сата уживали су у разговору. Он је био опуштен, као да седи са Бекутом. Додуше, мало је више насмејан са Аном, јер њих двоје воле другачија места, где се баш весели.


Госпођа Мркоњић, изгледа, не воли такве проводе. И заиста се видело да су њих двоје пријатељи, баш као што је Мркоњић и описао у најновијем броју „Блиц пулса”:

- Ана је моја једина жена, а Даша је мој пријатељ и увек ће то бити... Када се писало о мојој превари Ане са супругом, нас двоје читамо и заједно се смејемо - изјавио је Мркоњић. Па, Мрко, смешно или не, ви имате две жене: Вечерате са једном, а истог дана на Инстаграму другој честитате годишњицу везе. Честитамо и ми!

ДАШУ У "МОСКВУ", АНУ У ПРОКОП

Почасни председник Социјалистичке партије Србије Милутин Мркоњић своју прву жену водио је у хотел „Москва“, а другу, Ану Бекуту у Прокоп.

- Водио сам пре неки дан Ану Бекуту тамо, није веровала да не може да се сиђе доле. За два сата колико смо тамо провели ниједног путника нисмо видели. Кажу ‘завршено’, а нема станичне зграде, нема приступних саобраћајница, нема људи... Далеко је то од завршеног - критиковао је Мркоњић радове на станици Прокоп.

А потпредседница Владе Зорана Михајловић поручила му је да је партнерки Ани Бекути требало да покаже део аутопута Уб-Лајковац, који је изградио док је био министар, а који је надалеко познат по томе што повезује две њиве.

Коментари / 0

Оставите коментар