Mrkonjić večerao sa ženom, pa slavio sa Bekutom

Dragana-Daša Mrkonjić i bivši ministar Milutin Mrkonjić proveli su dva sata u hotelu „Moskva“, i to na dan kada je on proslavio godišnjicu veze sa Anom Bekutom.

Zabava 06.02.2016 | 07:10
Mrkonjić večerao sa ženom, pa slavio sa Bekutom

Milutin Mrkonjić je nekoliko godina u vezi s Anom Bekutom. Sa njom javno uživa u ljubavi i njihov odnos je idiličan. Idilu ne kvari čak ni to što Mrkonjić tvrdi da je sa svojom bivšom ženom Draganom u dobrim, prijateljskim odnosima. To je svakako za pohvalu.


A ekipa „Blica” se uverila koliko je dobar odnos Milutina i Dragane Mrkonjić kada smo ih videli u čuvenom beogradskom hotelu „Moskva”. Mrkonjić je u „Moskvu” stigao oko 20 sati, a za stolom ga je čekala Dragana. Pozdravili su se i naručili večeru. Čitava dva sata uživali su u razgovoru. On je bio opušten, kao da sedi sa Bekutom. Doduše, malo je više nasmejan sa Anom, jer njih dvoje vole drugačija mesta, gde se baš veseli.


Gospođa Mrkonjić, izgleda, ne voli takve provode. I zaista se videlo da su njih dvoje prijatelji, baš kao što je Mrkonjić i opisao u najnovijem broju „Blic pulsa”:

- Ana je moja jedina žena, a Daša je moj prijatelj i uvek će to biti... Kada se pisalo o mojoj prevari Ane sa suprugom, nas dvoje čitamo i zajedno se smejemo - izjavio je Mrkonjić. Pa, Mrko, smešno ili ne, vi imate dve žene: Večerate sa jednom, a istog dana na Instagramu drugoj čestitate godišnjicu veze. Čestitamo i mi!

DAŠU U "MOSKVU", ANU U PROKOP

Počasni predsednik Socijalističke partije Srbije Milutin Mrkonjić svoju prvu ženu vodio je u hotel „Moskva“, a drugu, Anu Bekutu u Prokop.

- Vodio sam pre neki dan Anu Bekutu tamo, nije verovala da ne može da se siđe dole. Za dva sata koliko smo tamo proveli nijednog putnika nismo videli. Kažu ‘završeno’, a nema stanične zgrade, nema pristupnih saobraćajnica, nema ljudi... Daleko je to od završenog - kritikovao je Mrkonjić radove na stanici Prokop.

A potpredsednica Vlade Zorana Mihajlović poručila mu je da je partnerki Ani Bekuti trebalo da pokaže deo autoputa Ub-Lajkovac, koji je izgradio dok je bio ministar, a koji je nadaleko poznat po tome što povezuje dve njive.

Komentari / 0

Ostavite komentar