НДП: Хомогенизација звијери жељних сукоба

Џаба се напрасни русофил а некадашњи баштиник лика и дјела Медлин Олбрајт, Милорад Додик, и његове медијске хијене из РТРС-а и Срне труде да продају народу маглу преносећи наручене текстове из Печата, Искре, Нове српске политичке мисли, а сада и Спутњика, - и врапцима на грани је јасно да иза свега стоје разни Ћеранићи и Каргановићи и остали режимски медијски ратници, спремни на политичко проституисање, зарад мрвица из Додикове већ одавно пробушене кесе.

Република Српска 05.02.2016 | 22:45
НДП: Хомогенизација звијери жељних сукоба

Шупља кеса, шупљи ставови, шупљи покушаји сатанизације опозиције...и ето хомогенизације међу звијерима жељних српско-српских сукоба и подјела.

Нова српска политичка мисао – како то гордо и обећавајуће звучи, али – кад се загребе по површини, открију се разни режимски скрибери, спремни писати небулозе за шаку динара или долара.

Обрад Кесић то ради за шаку долара и за шачицу режимске наклоности и ВИП третмана у Бањалуци када дође Баји на канабе.

Али, за који бенефит то ради извјесна Бранкица Ристић, ауторка јучерашњег текста „Политичко редизајнирање Републике Српске“ коју је емитовала агенција Спутњик, а која је тако била занимљива режимском РТРС-у и Срни да су је одмах уврстили у свој програм?

С обзиром да се ради о руској агенцији, режим је брже-боље желио да профитира, залудно се надајући да ће се јавност примити на небулозе да је ријеч о званичном ставу руске државне политике.

Прије ће Додик и његова камарила бити бивши и такозвани него што ће Русија стати на страну једног од два политичка блока у Српској. За сада се шеф режима из Бакинаца мора задовољити искључиво подршком острашћене ауторке тог памфлета и њених инспиратора из Палате Републике у Бањалуци.

Саопштење НДП-а

 

Коментари / 13

Оставите коментар
Name

Баћушка

05.02.2016 17:56

Част Русији, али, пустите Спутњик...нарочито када су аутори текстова новинари који су се прославили на платним списковима различитих партија. Замислите да је ово порука руске званичне политике!!! Зар није јасна порука Русије кога НЕ подрзава. Не подржава Милорада јер му не даје милионе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

неко

05.02.2016 17:58

Овим медијима треба додати и србијанску Политику, која је одавно на страни резима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

борац

05.02.2016 18:12

Не кривите новине они раде за паре и по налогу

ОДГОВОРИТЕ
Name

мислим

05.02.2016 18:13

Е то је тај обрацун са опозицијом сто је најавио баја.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Доле

05.02.2016 18:15

Додик улазе лову за лобирање!

ОДГОВОРИТЕ
Name

позив мектицу

05.02.2016 18:18

Ало Мектицу,хапси лопове ако имате довољно доказа СНСД,ДНС и остали увуцице народ у окрсаје спрјецав то под хитно сипаааааааа позури док није касно!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

драган

05.02.2016 18:29

У праву си мислим да це овдје бити сваста ради застите нецијих лицних интереса мектиц се успавао.

Name

Сесељевац

05.02.2016 18:19

Када Војвода Сесељ убрзо додзе на власт прво иде хапсење Николица а онда и његовог пријатеља са ове стране Дрине, Додика.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драско

05.02.2016 18:25

Који су медији на страни опозиције?

ОДГОВОРИТЕ
Name

ниста лепо

05.02.2016 18:59

Јадни сте ви и једни и други, народу само сервирате сведје васе и подјеле, докле висе? Залосно.

Name

Иван

05.02.2016 18:45

Срамота, заиста. Срна и РТРС одавно нису ни за коментарисање, љигавци најобицнији и изговор за медијске куце, толико на страни резима да је за поврацање гледати и цитати њихове вијести... РТРС се не либи да званицан политицки блок назива ТАКОЗВАНИ. Па није то такозвани Савез за промјене, вец је САВЕЗ ЗА ПРОМЈЕНЕ, то је име савеза, и одакле им право да користе ТАКОЗВАНИ??? Толико о озбиљности, без обзира ста ко мислио о фацама из опозиције, и да ли тај Савез заиста оправдава своје име, али ако си озбиљна објективна медијска куца, немас право да називас никога ТАКОЗВАНИ. Али на страну то, туга је ово злоупотребљавање Спутњика као једне респектабилне агенције. Толико су провидни и гурају на Додикову страну да и њих треба срамота да буде.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пуца зора

05.02.2016 20:05

Богами, и руски амбасадор је поприлично о'ладио. Посјете све рјеђе, састанци све краћи, паузе све дуже..

ОДГОВОРИТЕ
Name

соко

05.02.2016 22:19

Немам коментар како мозете коментарисати странку са пар стотина гласова нису преставници народа, то је странка основана да би побољсала нецији резултат на изборима, али са њима нико није имо среце

ОДГОВОРИТЕ