NDP: Homogenizacija zvijeri željnih sukoba

Džaba se naprasni rusofil a nekadašnji baštinik lika i djela Medlin Olbrajt, Milorad Dodik, i njegove medijske hijene iz RTRS-a i Srne trude da prodaju narodu maglu prenoseći naručene tekstove iz Pečata, Iskre, Nove srpske političke misli, a sada i Sputnjika, - i vrapcima na grani je jasno da iza svega stoje razni Ćeranići i Karganovići i ostali režimski medijski ratnici, spremni na političko prostituisanje, zarad mrvica iz Dodikove već odavno probušene kese.

Republika Srpska 05.02.2016 | 22:45
NDP: Homogenizacija zvijeri željnih sukoba

Šuplja kesa, šuplji stavovi, šuplji pokušaji satanizacije opozicije...i eto homogenizacije među zvijerima željnih srpsko-srpskih sukoba i podjela.

Nova srpska politička misao – kako to gordo i obećavajuće zvuči, ali – kad se zagrebe po površini, otkriju se razni režimski skriberi, spremni pisati nebuloze za šaku dinara ili dolara.

Obrad Kesić to radi za šaku dolara i za šačicu režimske naklonosti i VIP tretmana u Banjaluci kada dođe Baji na kanabe.

Ali, za koji benefit to radi izvjesna Brankica Ristić, autorka jučerašnjeg teksta „Političko redizajniranje Republike Srpske“ koju je emitovala agencija Sputnjik, a koja je tako bila zanimljiva režimskom RTRS-u i Srni da su je odmah uvrstili u svoj program?

S obzirom da se radi o ruskoj agenciji, režim je brže-bolje želio da profitira, zaludno se nadajući da će se javnost primiti na nebuloze da je riječ o zvaničnom stavu ruske državne politike.

Prije će Dodik i njegova kamarila biti bivši i takozvani nego što će Rusija stati na stranu jednog od dva politička bloka u Srpskoj. Za sada se šef režima iz Bakinaca mora zadovoljiti isključivo podrškom ostrašćene autorke tog pamfleta i njenih inspiratora iz Palate Republike u Banjaluci.

Saopštenje NDP-a

 

Komentari / 13

Ostavite komentar
Name

Baćuška

05.02.2016 17:56

Čast Rusiji, ali, pustite Sputnjik...naročito kada su autori tekstova novinari koji su se proslavili na platnim spiskovima različitih partija. Zamislite da je ovo poruka ruske zvanične politike!!! Zar nije jasna poruka Rusije koga NE podrzava. Ne podržava Milorada jer mu ne daje milione.

ODGOVORITE
Name

neko

05.02.2016 17:58

Ovim medijima treba dodati i srbijansku Politiku, koja je odavno na strani rezima.

ODGOVORITE
Name

borac

05.02.2016 18:12

Ne krivite novine oni rade za pare i po nalogu

ODGOVORITE
Name

mislim

05.02.2016 18:13

E to je taj obracun sa opozicijom sto je najavio baja.

ODGOVORITE
Name

Dole

05.02.2016 18:15

Dodik ulaze lovu za lobiranje!

ODGOVORITE
Name

poziv mekticu

05.02.2016 18:18

Alo Mekticu,hapsi lopove ako imate dovoljno dokaza SNSD,DNS i ostali uvucice narod u okrsaje sprjecav to pod hitno sipaaaaaaaa pozuri dok nije kasno!?

ODGOVORITE
Name

dragan

05.02.2016 18:29

U pravu si mislim da ce ovdje biti svasta radi zastite necijih licnih interesa mektic se uspavao.

Name

Seseljevac

05.02.2016 18:19

Kada Vojvoda Seselj ubrzo dodze na vlast prvo ide hapsenje Nikolica a onda i njegovog prijatelja sa ove strane Drine, Dodika.

ODGOVORITE
Name

Drasko

05.02.2016 18:25

Koji su mediji na strani opozicije?

ODGOVORITE
Name

nista lepo

05.02.2016 18:59

Jadni ste vi i jedni i drugi, narodu samo servirate svedje vase i podjele, dokle vise? Zalosno.

Name

Ivan

05.02.2016 18:45

Sramota, zaista. Srna i RTRS odavno nisu ni za komentarisanje, ljigavci najobicniji i izgovor za medijske kuce, toliko na strani rezima da je za povracanje gledati i citati njihove vijesti... RTRS se ne libi da zvanican politicki blok naziva TAKOZVANI. Pa nije to takozvani Savez za promjene, vec je SAVEZ ZA PROMJENE, to je ime saveza, i odakle im pravo da koriste TAKOZVANI??? Toliko o ozbiljnosti, bez obzira sta ko mislio o facama iz opozicije, i da li taj Savez zaista opravdava svoje ime, ali ako si ozbiljna objektivna medijska kuca, nemas pravo da nazivas nikoga TAKOZVANI. Ali na stranu to, tuga je ovo zloupotrebljavanje Sputnjika kao jedne respektabilne agencije. Toliko su providni i guraju na Dodikovu stranu da i njih treba sramota da bude.

ODGOVORITE
Name

Puca zora

05.02.2016 20:05

Bogami, i ruski ambasador je poprilično o'ladio. Posjete sve rjeđe, sastanci sve kraći, pauze sve duže..

ODGOVORITE
Name

soko

05.02.2016 22:19

Nemam komentar kako mozete komentarisati stranku sa par stotina glasova nisu prestavnici naroda, to je stranka osnovana da bi poboljsala neciji rezultat na izborima, ali sa njima niko nije imo srece

ODGOVORITE