Новајлије на Божовићевом скенеру...

Тренер Звезде открио своје прве утиске о Ле Талеку, Бабунском и Едсону.

Фудбал 06.02.2016 | 19:20
Новајлије на Божовићевом скенеру...

Црвена звезда мирно је урадила планирано у зимском прелазном року и на пољу куповине остварила амције. Комплетирала је тим који ће у наставку сезоне бранити велику предност на челу табеле и припремати се за евро-квалификације.

Ове недеље, екипа Миодрага Божовића окупљена је на Кипру у дефинитивном саставу, па је шеф стручног штаба црвено-белих открио прве утиске о тројици новајлија који су се последњи прикључили.

У разговору за клупски сајт, анализирао је адаптацију једног по једног.

- Дамјен Ле Талек

"Од првог тренинга се видело да је Ле Талек појачање. Биће му потребно још мало времена да се физички спреми јер је у заостатку неких десетак дана због паузе коју је имао у Мордовији. Играће дефанзивније,м да би и Доналд могао да се прикључује у офанзиви".

- Давид Бабунски

"Показао је квалитет и сада могу да кажем да нисмо погрешели што смо га довели".

- Едсон

"Кратко је са нама, није тренирао месец дана, па најпре ради на томе да сустигне саиграче. Због тога вероватно неће играти у прва два припремна меча на Кипру, да не ризикујемо да се повреди".

Бразилск штопер последњи се прикључио екипи, па је први пут тренирао у црвено-белом у четвртак. Божовић га је у игри на два гола упарио са Александром Луковићем и остаје да се види да ли ће тај тандем бити укомпонован до почетка другог дела сезоне.

Коментари / 0

Оставите коментар