Novajlije na Božovićevom skeneru...

Trener Zvezde otkrio svoje prve utiske o Le Taleku, Babunskom i Edsonu.

Fudbal 06.02.2016 | 19:20
Novajlije na Božovićevom skeneru...

Crvena zvezda mirno je uradila planirano u zimskom prelaznom roku i na polju kupovine ostvarila amcije. Kompletirala je tim koji će u nastavku sezone braniti veliku prednost na čelu tabele i pripremati se za evro-kvalifikacije.

Ove nedelje, ekipa Miodraga Božovića okupljena je na Kipru u definitivnom sastavu, pa je šef stručnog štaba crveno-belih otkrio prve utiske o trojici novajlija koji su se poslednji priključili.

U razgovoru za klupski sajt, analizirao je adaptaciju jednog po jednog.

- Damjen Le Talek

"Od prvog treninga se videlo da je Le Talek pojačanje. Biće mu potrebno još malo vremena da se fizički spremi jer je u zaostatku nekih desetak dana zbog pauze koju je imao u Mordoviji. Igraće defanzivnije,m da bi i Donald mogao da se priključuje u ofanzivi".

- David Babunski

"Pokazao je kvalitet i sada mogu da kažem da nismo pogrešeli što smo ga doveli".

- Edson

"Kratko je sa nama, nije trenirao mesec dana, pa najpre radi na tome da sustigne saigrače. Zbog toga verovatno neće igrati u prva dva pripremna meča na Kipru, da ne rizikujemo da se povredi".

Brazilsk štoper poslednji se priključio ekipi, pa je prvi put trenirao u crveno-belom u četvrtak. Božović ga je u igri na dva gola upario sa Aleksandrom Lukovićem i ostaje da se vidi da li će taj tandem biti ukomponovan do početka drugog dela sezone.

Komentari / 0

Ostavite komentar