ПДП: Најнижи облици измишљања и лажи

Поновно синоћње спиновање и фабриковање лажних анализа агенције „Спутник", уз свесрдну подршку националне Новинске агенције Републике Српске „СРНА" и јавног сервиса Радио-телевизије Републике Српске, о политичкој ситуацији у Српској свједочи да је режим у Српској дезоријентисан и склон најнижим облицима измишљања лажи о политичким противницима како би умањили значај сопствене пропасти којој свједочимо.

Република Српска 05.02.2016 | 15:05
ПДП: Најнижи облици измишљања и лажи

У тексту агенције „Спутник Србија" под називом "Политичко редизајнирање Републике Српске", који су пренијели СРНА и РТРС, функционери Савеза за промјене, али и функционери наше партије споменути су у потпуно негативном и понижавајућем, али првенствено нетачном контексту, чиме нам је нанесена немјерљива штета.

С обзиром да нисмо имали прилику да то урадимо на медијима које плаћају грађани Републике Српске, на овај начин демантујемо све наводе из текста који се доводе у везу са Партијом демократског прогреса, почасним предсједником партије и чланом Предсједништва БиХ из Републике Српске Младеном Иванићем, те предсједником Партије демократског прогреса и послаником у Народној скупштини Републике Српске Браниславом Бореновићем.

Саопштење ПДП-а

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

Маша

05.02.2016 14:27

Текст у Спутнику не би заинтригирао ни једноћелијски организам!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

киза

05.02.2016 15:52

Резултати владавине Милорада Додика

ОДГОВОРИТЕ
Name

борац

05.02.2016 16:03

Ко јос има да вјерује спутнику али они у сваком слуцају беру народне паре које им даје власт.

ОДГОВОРИТЕ
Name

МикаилоМикиц

05.02.2016 16:10

Спутник говно од новина,а Срна пролив.

ОДГОВОРИТЕ
Name

за пдп

05.02.2016 17:08

Руси вас раскринкасе. Хахахаха

ОДГОВОРИТЕ
Name

Котур

05.02.2016 17:14

Брига ме за Спутник,према изгледу њиховог амблема види се ко су и за кога раде,али залосно је за РТРС и СРНА-у који су формирани у вихору рата када је стварана и РС,сто су се у потпуности ставили у слузбу ратног профитера и предратног и послијератног криминалца. Те двије агенције умјесто истине сада сире лази,обмањују јавност и дијеле србски народ,а све за проклети новац. Брука за њих

ОДГОВОРИТЕ