PDP: Najniži oblici izmišljanja i laži

Ponovno sinoćnje spinovanje i fabrikovanje lažnih analiza agencije „Sputnik", uz svesrdnu podršku nacionalne Novinske agencije Republike Srpske „SRNA" i javnog servisa Radio-televizije Republike Srpske, o političkoj situaciji u Srpskoj svjedoči da je režim u Srpskoj dezorijentisan i sklon najnižim oblicima izmišljanja laži o političkim protivnicima kako bi umanjili značaj sopstvene propasti kojoj svjedočimo.

Republika Srpska 05.02.2016 | 15:05
PDP: Najniži oblici izmišljanja i laži

U tekstu agencije „Sputnik Srbija" pod nazivom "Političko redizajniranje Republike Srpske", koji su prenijeli SRNA i RTRS, funkcioneri Saveza za promjene, ali i funkcioneri naše partije spomenuti su u potpuno negativnom i ponižavajućem, ali prvenstveno netačnom kontekstu, čime nam je nanesena nemjerljiva šteta.

S obzirom da nismo imali priliku da to uradimo na medijima koje plaćaju građani Republike Srpske, na ovaj način demantujemo sve navode iz teksta koji se dovode u vezu sa Partijom demokratskog progresa, počasnim predsjednikom partije i članom Predsjedništva BiH iz Republike Srpske Mladenom Ivanićem, te predsjednikom Partije demokratskog progresa i poslanikom u Narodnoj skupštini Republike Srpske Branislavom Borenovićem.

Saopštenje PDP-a

Komentari / 6

Ostavite komentar
Name

Maša

05.02.2016 14:27

Tekst u Sputniku ne bi zaintrigirao ni jednoćelijski organizam!!

ODGOVORITE
Name

kiza

05.02.2016 15:52

Rezultati vladavine Milorada Dodika

ODGOVORITE
Name

borac

05.02.2016 16:03

Ko jos ima da vjeruje sputniku ali oni u svakom slucaju beru narodne pare koje im daje vlast.

ODGOVORITE
Name

MikailoMikic

05.02.2016 16:10

Sputnik govno od novina,a Srna proliv.

ODGOVORITE
Name

za pdp

05.02.2016 17:08

Rusi vas raskrinkase. Hahahaha

ODGOVORITE
Name

Kotur

05.02.2016 17:14

Briga me za Sputnik,prema izgledu njihovog amblema vidi se ko su i za koga rade,ali zalosno je za RTRS i SRNA-u koji su formirani u vihoru rata kada je stvarana i RS,sto su se u potpunosti stavili u sluzbu ratnog profitera i predratnog i poslijeratnog kriminalca. Te dvije agencije umjesto istine sada sire lazi,obmanjuju javnost i dijele srbski narod,a sve za prokleti novac. Bruka za njih

ODGOVORITE