Нестала Рускиња виђена у Нишу?

Марија Модел, за коју руски медији тврде да је са мужем нестала у Београду, виђена је у среду у једном фризерском салону у Нишу.

Србија 05.02.2016 | 10:20
Нестала Рускиња виђена у Нишу?

Власник фризерског салона на Топличином венцу тврди да је Марија у среду око 17 сати у два наврата долазила у његов локал.

”У среду поподне салон је био пун муштерија. Око 17 сати је упала та девојка и на лошем српском језику, са јаким руским акцентом, питала моју супругу да се подшиша, али да не чека ред. Рекла је да нема времена и да жури. Супруга јој је одговорила да мора да сачека ред или да јој закаже термин”, каже власник салона.

Он наводи да се она вратила касније, а да пошто је била гужва и даље, отишла је и није се враћала.

”Када смо наредног јутра видели њену слику у новинама, одмах смо схватили да је то она”, каже овај Нишлија.

”Нисмо звали полицију јер како смо прочитали њен нестанк није ни пријављен МУП-у. Ако неко жели да провери нашу причу постоји видео надзор у кладионици преко пута нас и на оближњој продавници.”, објаснио је саговорник "Информера."

Руски медији су објавили да су се Марија и њен супруг Виктор Модел прошле године преселили из Русије у Црну Гору. Последњи пут су виђени у октобру када су авионом кренули у Србију.

Маријин отац Јевгениј Јурјев страхује да је нестанак повезан с пословима са дрогом, јер се Виктор наводно повезао са неким нарко дилерима у Србији.

Извор: Мондо.рс

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Црни

05.02.2016 14:29

Требају они обавјештавати Србију и медије куд се крећу да знају жене у бријачници ?? Халлооооо пустите људе да се слободно крећу "дивљаци,,

ОДГОВОРИТЕ