Nestala Ruskinja viđena u Nišu?

Marija Model, za koju ruski mediji tvrde da je sa mužem nestala u Beogradu, viđena je u sredu u jednom frizerskom salonu u Nišu.

Srbija 05.02.2016 | 10:20
Nestala Ruskinja viđena u Nišu?

Vlasnik frizerskog salona na Topličinom vencu tvrdi da je Marija u sredu oko 17 sati u dva navrata dolazila u njegov lokal.

”U sredu popodne salon je bio pun mušterija. Oko 17 sati je upala ta devojka i na lošem srpskom jeziku, sa jakim ruskim akcentom, pitala moju suprugu da se podšiša, ali da ne čeka red. Rekla je da nema vremena i da žuri. Supruga joj je odgovorila da mora da sačeka red ili da joj zakaže termin”, kaže vlasnik salona.

On navodi da se ona vratila kasnije, a da pošto je bila gužva i dalje, otišla je i nije se vraćala.

”Kada smo narednog jutra videli njenu sliku u novinama, odmah smo shvatili da je to ona”, kaže ovaj Nišlija.

”Nismo zvali policiju jer kako smo pročitali njen nestank nije ni prijavljen MUP-u. Ako neko želi da proveri našu priču postoji video nadzor u kladionici preko puta nas i na obližnjoj prodavnici.”, objasnio je sagovornik "Informera."

Ruski mediji su objavili da su se Marija i njen suprug Viktor Model prošle godine preselili iz Rusije u Crnu Goru. Poslednji put su viđeni u oktobru kada su avionom krenuli u Srbiju.

Marijin otac Jevgenij Jurjev strahuje da je nestanak povezan s poslovima sa drogom, jer se Viktor navodno povezao sa nekim narko dilerima u Srbiji.

Izvor: Mondo.rs

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Crni

05.02.2016 15:29

Trebaju oni obavještavati Srbiju i medije kud se kreću da znaju žene u brijačnici ?? Hallooooo pustite ljude da se slobodno kreću "divljaci,,

ODGOVORITE