Мирка Васиљевић: Породица ми је приоритет

Млада глумица Мирка Васиљевић (25), поред тога што се у приватном животу одлично сналази у улози мајке троје деце, изузетно је активна и у позоришту. После успешних комада "Хот лајн", "Пази с киме спаваш" и дечје представе "Лепотица и звер", супруга фудбалера Вујадина Савића припрема нову комедију.

Србија 05.02.2016 | 08:30
Мирка Васиљевић: Породица ми је приоритет

Премијера је планирана у марту, а проверени тим - Иван Зекић, Немања Јаничић и редитељ Игор Дамњановић, обећава много смеха. Мирка нам открива да ћемо је у новој улози гледати у потпуно другачијем издању.

"У представи се појављују три лика од којих је један женски, што значи да сам опет у мањини", кроз смех говори, за "Новости", Мирка Васиљевић.

"Лик који тумачим закувава радњу, има луде идеје и прави хаос у међуљудским односима. Радујем се што ћу се публици приказати у новом светлу и што нисам више само лепа и заводљива, већ играм специфичну "лудачу". У сваку улогу уносим део себе, али ако бих, заиста, била као лик из представе, то би било опасно по околину".

Како усклађујете посао и мајчинство?

"Човек мора да буде добро организован. Не каже џабе наш народ не може и јаре и паре. У животу је све ствар приоритета. Од када сам постала мајка, неминовно сам одређене ствари морала да гледам другачије. Са 13 година морала сам због снимања да се одрекнем турнеја са фолклором, рођендана и излазака, јер ми је тада глума била на првом месту. Да сам се окренула забави, можда данас не бих била ту где јесам. Сада ми је породица приоритет".

Ко је строжи родитељ - ви или Вујадин?

"Више времена ја проводим са децом, па сам због тога приморана да будем строжа. Вујадин је са нама када има слободне дане и тада се труди да буде пун љубави и разумевања, а не да изиграва строгоћу. Међутим, када смо дуже заједно, никада не долазимо у ситуацију да ја кажем једно, а он друго".

Планирате ли још деце?

"За сада смо задовољни што имамо троје деце, али с обзиром на то да смо млади, видећемо шта ће бити у будућности".

Извор: Вечерње НОВОСТИ

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Хахаха

05.02.2016 08:04

Како би као испала познатија стално објављују како је то супруга Вујадина Савица... осим сто му је отац познато име еx-yу фудбала ко је уствари он ??? Апсолутно небитан лик уопсте а камоли у фудбалу... Мирка је одавно много познатија у свијету глуме ..много пре брака са тотално небитним ликом

ОДГОВОРИТЕ