Троицки у четвртфиналу Софије, предаја Крајиновића!

Српски тенисер Виктор Троицки пласирао се у четвртфинале турнира у Софији пошто је победио 134. играча света Данијела Брандса из Немачке у два сета – 6:4, 6:3. Српски тенисер Филип Крајиновић предао је због повреде рамена меч осмине финала турнира у Софији Шпанцу Роберту Баутиста-Агуту.

Тенис 04.02.2016 | 17:40
Троицки у четвртфиналу Софије, предаја Крајиновића!

Други носилац на турниру, 25. тенисер света Троицки победио је за 65 минута, а за победу му је било довољно да направи по један брејк у оба сета.

Троицки ће у четвртфиналу играти против победника дуела Филипа Колшрајбера из Немачке и босанскохерцеговачког тенисера Дамира Џумхура.

Троицки је до сада пет пута играо против 34. тенисера света Колшрајбера и остварио једну победу и то у њиховом првом дуелу, 2008. године на УС опену, када му је Немац предао меч.

Са 79. тенисером света Џумхуром Троицки до сада није играо.

Српски тенисер Филип Крајиновић предао је због повреде рамена меч осмине финала турнира у Софији Шпанцу Роберту Баутиста-Агуту.

Баутиста-Агут ће у четвртфиналу турнира у Софији, који је у календару заменио турнир у Загребу, играти против Француза Адријана Манарина.

Турнир у Софији игра се за наградни фонд од 463.520 евра.

Коментари / 0

Оставите коментар